![]() |
|
|||||||
| Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım AWBS Modernbill Mail DNS FTP IRCD |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
evet bilenler varmı bilmiyorum ama lazım olanlar için yazıyım. bu fiyatlara hosting bulmak imkansız gibi bişey zaten. ben bu hosting yüzünden dedicated serverimi bıraktım. 1 tb bant var çünkü pakette.
incelemek isteyenler için webhosting.info bilgileri : 250 bin domain barındırıyolar http://www.webhosting.info/webhosts/.../DREAMHOST.COM L1 paketi: paketin özellikleri 20 gb disk 1 tb bant sınırsız domain ekleyebilme sınırsız subdomain/mysql db php-phpfastcgi 75 adet linux shell account (ftp açarsanız bu sayı eksiliyo ama 1 kişinin 1den çok sitesi varsa tek ftp account verebilirsiniz.) gelelim nası yapacağımıza; https://dreamhost.com/signup/?plan=3&yearly=0 yukardaki adrese giriyoruz L1: Crazy Domain Insane (20GB disk, 1TB bw, $9.95/month) once a year. (No set up fee!) Register a new .com/net/org/info domain for me free! seçip bizim için ücretsiz register edilmesini istediğimiz adresi yazıyoruz. kişisel bilgilerimizi dolduruyoruz. en önemli kısıma geldik ![]() Promo Code or email of who referred you: yazan yere DISCOUNTMAX yazıyoruz ve continue to secure payments... a tıklıyoruz bi sonraki sayfada indirim miktarını görebilirsiniz. bu indirim kodu 80 $ indirim sağlıyor yani paketi 119.40 $ yerine 39.40 $a alabiliyoruz. (1 tane ücretsiz domain dahil.) ihtiyacı olanlar kullansın 20 gb yer 1 tb bant süper özellikler böyle bi paket için. önemli not: site paypal kabul etmesine rağmen ne yazıkki indirim kuponu paypal ile ödeme yapılırsa çalışmıyor. sadece kredi kartıyla çalışıyor.
|
NOKTADOMAIN kodu ile gidincede $23.40 ödüyorsun 1 yıllık bunlar önceden yer alanların promosyon kodları tabii, arama yaparsanız bu konu sitede var zaten arkadaşlar...
Hatta MAXMAXFEE promosyon kodu ile girerseniz $97.00 indirim uygulanıyor ve $22.40 ödüyorsunuz 1$ kar yinede...
Servage Hosting'den Uzak Durun... Konu CemYilmaz tarafından (2006-04-14 Saat 16:25 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
DISCOUNTMAX bu kod kime aitse 1kişiden 16$ kazanıyor.
http://forum.iyinet.com/web-hosting-kurulum-donanim-yazilim/24108-96-indirim-kuponu-ve-20-gb-alan-1-tb-bant-genisligi-sadece-23-40-yil.html
| Stil | |
|
|