![]() |
|
|||||||
| Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım AWBS Modernbill Mail DNS FTP IRCD |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Selam.
İlk defa para verip host ve domain alacağım.En ucuzundan alacağım.Host +domain 20-25 dolar yıllık(daha ucuzu var mı?) Bir de daha önce bu forumda yazılmıştı.Hosting firmaları isteyene bedava bu forumdan kuruyormuş phbb(hangileri doğruysa) Ve ismim whois de sorgulanınca çımasın istiyorum ne yapayım? Bandwith nasıl hesaplanıyor.50 KB lik bir site günde 100 ziyaretçi alsa 5 mb mı oluyor farklı mı hesaplanıyor? Domain adıma mı kayıtlı olacak (hangi firmalar -turk güvenilir) |
|
|||
|
www.hostindex.com dan istediğiniz özelliklerde hosting için arama yapabilirsiniz.
Servisimizden yapılan domain kayıtları tamamen müşterilerimizin adınadır (daha doğrusu müşteri sipariş formunda bilgilerin kimin üzerine yapılmasını isterse). Ayrıca müşterilerimiz domain bilgilerini istedikleri zaman Domain Kontrol Panel ile online olarak değiştirebilir, domain isimlerini başka bir kişinin hesabına yada başka bir firmaya transfer edebilir. Bunları domain isminizi kayıt edeceğiniz firmaya sormanız daha doğru olur. ================================================== ====================== Kampanya: 2 Adet Web Tasarim Paketi alan herkese UPS hediye. Detaylı bilgi > www.turkwebhosting.com ================================================== ====================== _________________________________________ T U R K W E B H O S T I N G . C O M Fax: +1.240.597.8355 www.turkwebhosting.com |
|
|||
|
benim 2 sitem www.degisimhost.net de barınıyor sorun yaşamadım tavsiye ederim az da değil 1,5 senedir onarla çalışıyorum.
|
|
|||
|
Merhaba,
Yıllık 19.9$ karşılığı hosting+domain hizmeti vermekteyiz. Sitemizden E-Host Küçük paketini inceleyebilirsiniz.. İyi Çalışmalar..
|
Sınırsız Web Alanı
2 gb trafik Sınırsız Subdomain Sınırsız Mail Asp destegi Turkce Konrol Paneli Ve Domain name 23$+KDV degil SADECE YILLIK 19$+KDV bize hemen ulasın info@hiperserver.net |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|