Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Web Hosting > Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım

Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım AWBS Modernbill Mail DNS FTP IRCD

LinkBack Seçenekler Stil
  #11 (permalink)   iTrader 
Alt 2006-02-15, 08:47
Member

Tecrübe Puanı: 0
iTrader: %0/0
UndeaD is an unknown quantity at this point

Bende Bu iş İçindeyim.. !! Yakın Bir Süre içinde Şirketleşip Müşterilimize Fatura Kesebileceğiz..

Saygılarımla..

#12 (permalink)   iTrader 
Alt 2006-02-15, 13:10
IndexServers - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member

Tecrübe Puanı: 0
IndexServers will become famous soon enough
Exclamation Cevap

buraya sadece meslektaşlarımın görüşlerini almak için konu açtım.Başkalarına taş atmak yada hizmetlerine bir saygısızlık yapmak için değil.TR1Servers yanlış anladı sanırım biz senin hizmetine kalitene bir laf söylediğimiz yok.Sen ucuz alıyorsan ve bunu ekonomik verirsen bence çok iyi bir davranış.Ama pahalı verirsen hicdan bile kabul etmez.Yani eğer burda sana karşı bir söz söylenmişse özür dilerim.

#13 (permalink)   iTrader 
Alt 2006-02-15, 16:45
Member

Tecrübe Puanı: 3
justice is an unknown quantity at this point

Alıntı:
iyinetadmin´isimli üyeden Alıntı
eger bu sistemin 24x7 teknik servisi yoksa, istedigim zaman istedigim degisikligi yaptiramiyorsam, tutarsizliklar ile karsilasiyorsam ustune
tr'de kac firma 24x7 sana destek verirki ? ben 1 tane dahi bulamadım..Kaliteli dedikleri yerleride gordum ama nafiile.

her 100$ olan makına alıp,hosting islerine girerse yakında sirketler iflas eder..

#14 (permalink)   iTrader 
Alt 2006-02-19, 03:27
DefauLt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

DefauLt is on a distinguished road

Rekabet her zaman kaliteyi arttırır. Yoğunluk içinde herkes idolünü ve düşmemesi gereken durumları daha iyi öğrenir.

Kanaatimce olumlu bir gelişmedir, Telekom'un özelleştirilmesiyle de varmamız gereken noktaya bir adım daha atılmıştır.

Ha, bir sözüm daha var. Birlikten kuvvet doğar. Unutmayalım

#15 (permalink)   iTrader 
Alt 2006-02-20, 20:02
thereX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

thereX is an unknown quantity at this point

Alıntı:
DefauLt´isimli üyeden Alıntı
Rekabet her zaman kaliteyi arttırır. Yoğunluk içinde herkes idolünü ve düşmemesi gereken durumları daha iyi öğrenir.

Kanaatimce olumlu bir gelişmedir, Telekom'un özelleştirilmesiyle de varmamız gereken noktaya bir adım daha atılmıştır.

Ha, bir sözüm daha var. Birlikten kuvvet doğar. Unutmayalım
Üstat'a katılıyorum. Ancak, bu rekabet ortamında çoğu kişi acı sonuçlar yaşamakta bunu da unutmamak gerekmekte

Ek olarak; tabi Türkiye genelinde birçok kişi artık ware[z] veya illegal siteler açmakta, bu sitelere ait sunucuların masraflarını çıkartmak için hosting, reseller işlerine girmekte. Bu yüzden de fiyatlar konusunda serbest piyasa ekonomisi mahvolmakta.

Gel gelelim, birçok kişiyi de gördüm ki sunucuyu alırlar, birkaç ayarı yapar ve bırakırlar. O sunucunun güncelleme; bakım; güvenlik gibi işleri tam bir dert olur bir müddet sonra onlara..

Neyse, dediğim gibi. Aslında bi şekilde tabi ki bu gidişata dur demenin zamanı gelmekte..

Seçenekler
Stil