![]() |
|
|||||||
| Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım AWBS Modernbill Mail DNS FTP IRCD |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Turkiye ici sunucularimizda
50 Mb Alan Sinirsiz Trafik Sinirsiz Sub-Domain Sinirsiz E-Posta Sinirsiz Mysql Ve daha niceleri sinirsiz...sizleri bekliyor acele edin... Turkce DirectAdmin Panel pesin odemelerde 1 ay geri odeme garantisi iletisim ve siparis icin www.makroturk.com web adresini, hostingci@msn.com msn adresini veya ; 0212- 217 68 35 numarali telefonu kullanabilirsiniz... |
|
||||
|
neden bu kadar dusuruyorsun fiyatlari? ne kazanabilirsinki yillik 20 ytl ile? sanirim eski tl ile 20 mi 200 mu tam bilmiyorum da. ama yinede cok ucuza geliyor ve boylelikle ister istemez insanin icinde bir suphe doguyor
|
kisa ve oz bi cevap verim...imkanlarim oldugundan dusurebiliyorum. farkindaysaniz burda caktirmadan buyuk bi rekabet var gibi ancak bu rekabetin sonucunda imkanlari olan kazancak bende bu sansimi degerlendiriyorum.diger host firmalari icin makinaya disk eklemek maliyet demekse benim icin sadece depodan alip makinaya takmak bilisim firmasi olmanin avantajlari..ayrica fiyat dusuk olsada sonucta kampanya fiyati ve sirkule sagladiktan sonra benim icin sorun degil hedef sayima ulasayim yeter.suphe kismina bi yorum getiremicem
insanlarin icinden gecenleri degistiremem.eski para ile 20 milyon yapiyo
|
|
||||
|
msnmde varmisiniz tam hatirlamaiyorum ama bu aksam sizinle anlasma yapabilirim.4,6 saat sonra belli olur.banwith sorunu yok degilmi? 3 gun sonra banwith bitti olmaz umarim.
|
peh...tamamen provake baska hic bisey demiyorum bu soze cok idda ediyosaniz buyrun gelin yerimize hangi maliyetlerle hangi sartlarla ne kadar kazancla veriyoruz gorun ordan ole atip tutmakla olmaz herkes biseyleri bildigini sanip ortaligi velveleye vermesin goz var nizam var adam 2.5 gb alan veriyo reseller olarak 40 ytl ye yillik ben 50 mb alan 20 ytl deyince guvensiz oluyorum hadi gidin isinize ye ayip denen bisey var kendine guvenen cikar gelir adres belli gozuyle gorur neyin ne oldugunu ordan atip tutmayin lutfen kiniyorum bu davranisinizi
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|