![]() |
|
|||||||
| Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım AWBS Modernbill Mail DNS FTP IRCD |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
yasak olduğunu Sanmıyorum
Türkiyede bu işi yapanların yarısından fazlası şirket değil.. diye düşünüyorum.Ama Tam Emin değilim sorduğun soru hakkında.. %100 Emin Olan birisi varsa cevaplarsa çok iyi olur.. bizde bilgileniş oluruz.. Saygılar |
|
|||
|
Bu konudaki yasal düzenleme yeni yılda olacak gibi (üye olduğumuz derneklerden dolayı bunu yazabiliyorum)
web sitesi üzerinden online satış yapıp karşılığında vergi vermeyenleride (hosting ile ilgili türkiyede ikamet edip etmemesi ile ilgili kısmen açık var) şikayet edebilme imkanı bulunmakta (bu konuyu özel olarak bağlı olduğumuz vergi dairesi müdürlüğüne sormuştuk) Konu fenerli tarafından (2005-12-23 Saat 22:16 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Alıntı:
Bunun dışındakiler şirket masraflarıdır. Bunlar için değişebilir miktarlar. Ama sadece vergiyle kurtulacağını sanma. Bağkur a üye olmak zorundasın, Şirketin açılış masrafları, Muhasebe, cart-curt birton masraf var. Sana önerim, Bilgisayarcı bir tanıdığınla ortak çalış. Faturayı kimin kestiği önemli değil. Bayilik ücreti altında herkes fatura kesebilir. Sende aradaki KDV yi bilgisayarcına ödersin. kolay gelsin..
| Stil | |
|
|