![]() |
|
|||||||
| Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım AWBS Modernbill Mail DNS FTP IRCD |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
http://www.fdcservers.net/fdcvps.html bu sayfada alt tarafta VDS #5 bölümü var
VDS #5 512MB RAM 40GB Disk Space 100Mbit connection unmetered transfer ---> unmetered transfer dedigi sey sinirsiz trafik mi demek? Free control panel IRC allowed up to 60 free IPs only $99/month Özellikleri ve fiyati belirtmis.Ben önce burayi file hosting(video,müzik) olarak kullanip 3-4 ay deneyecegim daha sonrada olumlu olursa burasi buraya gecmeyi düsünmekteyim,hosting isinden anlayan arkadaslar bunu bir degerlendirebilirlerse sevinirim,hosting konusunda acemiyim. saygilar. |
|
|||
|
VDS yerine aynı fiyata bir dedicated server veya server yönetimi bilginiz yoksa +30 $ fazla vererek managed dedicated server almanız daha verimli olacaktır.
Konu fenerli tarafından (2005-12-18 Saat 03:10 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
Alıntı:
Tabiki böylede olabilirdi ancak bana sinirsiz trafik gerekli,yani söyle diyim trafik sorunum olmamali,önce file hosting olarak kullanacagimi eger 3-4 ay hizinda ve sürekliliginde bir kalite görürsem oraya tasinacagimi söylemistim,tavsiye edebileceginiz bir yer varmi? |
|
||||
|
hayır, sınırsız trafik demek değil, ölçülmeyen trafik demek. Yani 100Mbit connection kaç VDS için paylaştırılıyorsa bir hesap yaparak saniyede ne kadar trafik limitin olduğunu ve onu da 30*24*30 ile çarparak da aylık ne kadar limitin olduğunu bulabilirsin.
|
100Mbiti 20 VPS 'de kullanıyor (ki o bile iyi) olabilir dikkat etmek lazım
|
|
||||
|
Alıntı:
File hosting kullanacağın için de, hız önemli bir etken olmalı sanırım senin için ? Ben de bir ara FDC kullanıyordum.256k adsl ile 20kb/sn 'yi görmedim.15-16kb/sn ile geziniyordu.Hatta 10kb/sn 'in altını bile görmüştüm ![]() Bazı Alman şirketleri de Unmetered BW veriyorlar.Fakat daha sonra geride ağlayan çok insan kalıyor. Eğer aşırı BW kullanılmayacaksa 1000BW yeterli olabilir. (SAVVIS) Yetmez diyorsan FerraHost'un 2000BW'lik sunucuları bulunuyor. (http://www.ferrahost.net/v2/hizmetle...page=dedicated) Sadece 2 tavsiye verebildim.Dedicated almadan fazladan araştırma yapmak gerekiyor ![]() İyi çalışmalar |
|
||||
|
Alıntı:
Nedenini de php script çalıştıran kullanıcılar demişlerdi.Ama diyorsan ben zaten deneme amaçlı alıyorum.Denemeni de tavsiye ederim. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|