![]() |
|
|||||||
| Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım AWBS Modernbill Mail DNS FTP IRCD |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Öncelikle durumunu anlamanda fayda var.
Hemen neden ns'leri değiştirmek için email atmıyoruz dersen dediğim gibi muhtemelen bir sorun var o domain ile ilgili. O panelden kaybolmasının birkaç nedeni olabilir, bunlar başlıca, domainin trademark olması durumunda yahoo tarafından kaldırılabilinir, ikinci olasılık ise kredi kartından para çekilememesi gibi bir durum olduğunda bu olabilir. Yahoo email kutuna baktın mı? Orada herhangi birşey yazıyormu? Yazmıyorsa, o zaman mail atarak durum sorgulanabilinir. |
|
|||
|
benim domainime de el koymustu yahoo
|
Bende de aynı sorun var. Aşağıdaki mesajdan bişey anlaşılıyor mu?Benim de ingilizcem biraz zayıf da.
Ayrıca ne zamana kadar domain kilitli kalıyor. Süresi dolduğunuda yahoo domainleri boşa bırakabiliyor mu? Teşekkürler. We recently received your order for a Yahoo! Premium Service. Unfortunately, your order was rejected because we could not authenticate your credit card information or otherwise verify your order. Please try again with another credit card if you feel that you have received this notice in error. Thank you, Yahoo! Customer Care Please do not respond to this email, as this is simply a notification. |
|
|||
|
Alıntı:
Domainlerini başka register firmasından almanı tavsiye ederim.
|
Alıntı:
Ama şöyle birşey oldu; 5 yıllık satın almıştım, iptal edilme işleminden sonra sadece panelden ulaşamıyorum ama siteye ulaşabiliyorum. Daha sonra reactivate işlemi yani yeniden aktifleştirme işlemi yaptım, 1 yıl için 9 $ ödeyip açtırdım, panele eklendi ama tekrar yukarıdaki gibi bir email ile panelden gitti, daha öncesinde 5 yıllık kayıtlı olan domain, şimdi 6 yıllık kayıtlı oldu ve hâlâ ulaşılabiliniyor. Sadece Register-Lock'ı kaldırdılar o kadar. Geri kalan herşey aynı. Bilemiyorum ama kontrolü olmamakla birlikte, bir nevi ücretsiz kayıt işlemi gibi birşey oldu ![]() |
|
||||
|
Alıntı:
mecbur aynıserverda kulalcnaksın ama transfer işlemi başlatmamg rekıor çünkü önemli bir domain salaklık bende niye güveniorsun yahoo |
|
||||
|
Transfer yerine, şuna benzer birşeyler yapılabilinir. http://smallbusiness.yahoo.com/reactivate adresinden tekrar domaini açtırmaya çalışabilirsiniz. 9.95$ 'a 1 yıllık daha uzatırsınız.
Domain panelinize eklendiğinde, dns sunucularını değiştirirsiniz. Tabii satış işlemlerinde, domaini alan kişinin işine gelmez ama en azından böyle bir alternatif üretilebilinir. Bu arada 9.95$ 'i de çekmeye çalışacak, fakat sonrasında muhtemelen benzer email'ı gönderip, çekmeyecektir. Benim başıma gelen olayda, kredi kartından otorizasyon almış, yani kartın limitinden düşülüyor ve normal şartlar altında bir haftaya kadar onun muhasebeleşmesi yani normal alışveriş işlemlerinin arasına eklenmesi gerekiyor. Eğer bu zaman diliminde işlem olmazsa, kart limiti tekrar eski haline geliyor. Zaten 2-3 gün içinde reddedildiğinize dair mail geldi ise, parayı çekmiyor. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|