![]() |
|
|||||||
| Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım AWBS Modernbill Mail DNS FTP IRCD |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
www.gulsehri.com un %90 civarlarinda flash ve %99 uzerinde en cok ziyaret edilen 2 sayfasi olan 5 civarinda flash,60 civarindada slayt linki var..bu slayt ile flash dosyalarini atabilecegim..mb si kb si hic onemli degil sadece 2 ayri dosya indirilecek..onemli olan banwith yememesi..yani banwith sorunula karsilasmayacagim bir hostingle reklam karsiligi anlasmak istiyorum.bu iki sayfaya ister banner, ister text link olarak bu sayfa bu host tarafindan destekleniyordur diye reklamini vericem..her iki sayfada gulsehrinin en cok ziyaret edilen sayfasi ve icerik yok sadece linkler var o yonden reklaminizda goze carpar..kesinlikle site kullanim amacli degil sadece 2 dosya atilacaktir..
not:tum site hiti 15.000 civari..15.000 den kaci bu sayfalara paylasiliyor tam bilemiyorum..umarim istediginiz hiti verebilirim..
|
Alıntı:
istediğinkadar alan ve istediğin kadar bandwtih verebilirim bypenta@gmail.com msna dresim ekle knuşlım |
|
||||
|
yok benim degil o baska bir arkadasin sitesinin hostuydu..host bulana kadar gecici bir sure ona atmistim 4 gun falan oldu sanirim..oda surekli banwith diye kapatip duruyordu bugunde boyle mesaj yazmis..anlamadim gittim bu hostu..hatta arkadasi 80 ytl borclu cikarmis
okuyorsa aslanhost sahibi o kisinin bir sucu yok benim dosyalarimdi.. devrim bey msn zi ekliyorum..
|
Böyle hile ile hareket edenlere pirim vermeyiniz
bedavamı aldık host serweri nakit para ödeyip aldık hakkımızı sömüren hileyle yiyeni de ödüllendirmeyin eleştirin bari 4 günde 10 gb trafik harcadığın aslanoto web alanında neden reklamımızı eklemedin bizden başka herkesin reklamını koymuşsun tabiki boçlusun öde buyur sponsor anlaşma gereği kullandığın yerde ekliyceksin logo txt eklemdin başka siteden kullandırıyosun ozaman ücretini ödemen gerek ödemezsin dimi ben de gördüm iyi ki yoksa bi haftaya serwerin banwitini bitirecektin http://www.gulsehri.com/slaytlar/slaytlar.htm başka siteden bizim hostun trafiğini bitiriyodu nerdeyse can sıkıcı ya bizden başkada herkesin reklamını koymuş gördünmü o reklamını koyduklarından al para öde bize enayi keriz mi olduk sponsor hosting veriyosak kurala uysan olmazmıydı Ücretsiz Webalanı Kuralları: http://www.aslanoto.com/aslanoto_dom...ngplanlari.php Konu aslano tarafından (2005-12-14 Saat 13:07 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
sen o hesabi o site için açmadınmı? o sitede senin bannerin text reklamin varmı yokmu? Var. kurallarina bakinca her sayfada text ve banner reklam demişsin zaten onlar mevcut. baska sitenın slaytları koyulmus baska yerdende oraya lınk verılmıs varmı senin kurallarında baskasının slaylarını koymayınız baska yerden kımse lınk vermezsın Bıde senın yaptığın ukalalık neymiş 15 bw tuketmıssınız 80 ytL borcunuzu ödeyınız. ödenıldımı?
madem işine gelmedi emaıl atsaydın hesabı kapatsaydın oraya o yazıyı yazdiğin için kendınden utanmalısın.. |
|
|||
|
Merhabalar Devrim'e katılıyorum siten çok güzel bizde barındırabiliriz..
MSN : satis@sueda.net |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|