![]() |
|
|||||||
| Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım AWBS Modernbill Mail DNS FTP IRCD |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
başlık pek alakalı olmadı gerçi..sorunum şu :
windows server'da birkaç site cpu ya da ram'i fazla kullanıyor.php tabanlı olduğundan doğal olarak da server yavaşlıyor ![]() bu siteleri nasıl tespit edebilirim ? |
|
||||
|
server eliin altındamı ? yoksa remote ile mi gormek istiyon nasıl yani.
ISAPI olarakmı php windows kullanıyorsun bir suru etken var hangisi varsayalım . performans monitorunden görmen gerek (yonetimsel araçlarda.)
|
Administrative Tools - Performance bölümünden baktığımda sadece % kaç kullanılıyor vs gözüküyor sanırım.Domain user'lar ne kadar kullandığını görebilir miyim acaba ?
|
|
|||
|
soyle diyim kardes sana windows görev yöneticisine gir ordan işlemlere sonra altta işlemi sonlandır butonunun yanında tüm kulllanıcıların işlemlerini göster diye bir yazı olmasi lazim basina tik koyarsan actiğin userları ve ne kadar cpu kullandıklarını gorebilirsin
baslat - calistir - taskmgr - enter --- gorev yoneticisi :-) Konu x7even tarafından (2005-12-13 Saat 13:27 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Alıntı:
daha sonra istersen grafik olarak gör istesen + nın yanıdaki ne tıklayıp Text olarak incele bu kadar . kim daha çok kasıyor server i fikrin olur..diye düşünüyorum. genelde php de veritabanı baglantısını windows ta yapan sitelerde (sonsuz döngüye giriyor işlemci zıplıyor tabiki) bu tür kilitlenmelerde oluyor ne hikmetse ben çözemedim sebebini ama muhtemelen yanlış yapılan sorgulardan php.ini dan. time out u da ayarladım yine kesmiyor bir sure sonra durması lazım herhangi bir hata oldugunda . en iyisi win ile php kullanmamak ![]()
| Stil | |
|
|