Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Web Hosting > Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım

Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım AWBS Modernbill Mail DNS FTP IRCD

Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)   iTrader 
Alt 2005-12-10, 00:22
Member

Tecrübe Puanı: 3
iTrader: %0/0
crazyboy__ is an unknown quantity at this point
Standart önereceğiniz firmalar

arkadaşlar önerebileceğiniz teknik desteği dört dörttlük ve güvenli olan yabancı veya türk firmalar varmı

#2 (permalink)   iTrader 
Alt 2005-12-10, 00:46
pigeon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Şaman

Tecrübe Puanı: 5
iTrader: %100/11
pigeon will become famous soon enoughpigeon will become famous soon enough

labina.net

#3 (permalink)   iTrader 
Alt 2005-12-10, 05:32
Member

Tecrübe Puanı: 0
iyiyiz is an unknown quantity at this point

turkticaret.net opsss ben en güvenilir olmayani,insani yari yolda birakani,teknik destegi anca telefon ile oda sira gelirse ahhh hat koptu baglanti kesildi denilmedigi takdirde olan,domainleri calinan cok zengin en taninmis webmaster düsmani firmalari söylermisin sandim pardon.

#4 (permalink)   iTrader 
Alt 2005-12-13, 16:48
Member

Wishmaster is on a distinguished road

www.anatoliahosting.com.tr

#5 (permalink)   iTrader 
Alt 2005-12-13, 17:08
Junior Member

hayalet77 is an unknown quantity at this point

Sakın ola labina.net ten host alma yazık edersen. Ben de burdan birilerinin tavsiyesi ile ordan aldım onlara yolladığım paraya göre hesabım 18 inde kapanacaktı adamlar dün tamamıyla kapadı arto sormadan db şifrelerimizi değiştirdiler. Ftp erişiminide kapadılar artı panelide kaç gündür 3000 tekilli sitem onların yüzünden kapalı ve ayda 50 dolar veriyordum sakın ola kanıpta labina.net ten hçbirşey alamayın hem kazık hem teknik destekleri yok hemde üçkağıtçı.

#6 (permalink)   iTrader 
Alt 2005-12-13, 17:15
pigeon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Şaman

Tecrübe Puanı: 5
iTrader: %100/11
pigeon will become famous soon enoughpigeon will become famous soon enough

bilemiyorum..
ben 3 senedir çalışıyorum. 20 ye yakın host gezdim daha iyisini görmedim. eylülde ödemem gereken host ücretini de daha ödemedim.
ayda 50 dolara ne aldın ordan?

Türkiyede 2 tane yer vardır biri labina biri radore. ikisiylede 2 senedir çalışıyorum. böyle yerler dediğin şeyleri yapamazlar yoksa biterler. kusura bakma o yüzden hiç inandırıcı gelmedin bana..

Konu pigeon tarafından (2005-12-13 Saat 17:24 ) değiştirilmiştir..

#7 (permalink)   iTrader 
Alt 2005-12-13, 18:28
Junior Member

1000 mb alan 100 gb trafik 50 dolar.

#8 (permalink)   iTrader 
Alt 2005-12-13, 19:00
Junior Member

LabinaHosting is on a distinguished road

Sayın hayalet77,

Çalıştığımız süre içerisinde karşlılık verilen emeklere karşın hakkımızda teknik destek yok, üçkağıtçı diye konuşmanız bizi gerçekten çok üzmüştür.

Öncelikle bazı gerçekleri açıklayarak yazıma başlayacağım;

Siteniz olan www.kalpyeri.com anlık 300-350 online ziyaretçisi olan asp programlama dili ile kodlanmış, MSSQL veritabanı kullanan bir sitedir.
Siteniz hiçbir zaman durdurulmamıştır. Sadece MSSQL veritabanınız offline edilmiştir. Siteniz, e-mailleriniz hiçbir zaman durdurulmadı. Sitenize sunucu değişikliği ile ilgili index sayfası koymanız da bunun kanıtıdır.
Bu konuda sitenizin hesap sahibi olan Recep Bey'e MSSQL veritabanınız offline edilmeden saatler önce konu hakkında bilgi verilmişti. Web sunucumuzun işlemcisini %99 kullandığı kendisine gerekli kanıtları ile gösterilmiştir ( Screenshot ve IISTracer araçılığı ile ). Siz uyarılarımızı dikkate almayarak aynı şekilde devam ettiğiniz için, SQL sunucumuzda da aynı şekilde %99 işlemci kullanımı yarattığınız için MSSQL veritabanınız offline edilmiştir. Bu konuda da size e-mail gönderilmiştir. Hatta MSSQL veritabanınız size görevimiz olmadığı halde hem MSSQL Backup hem de Access olarak sıkıştırılmış bir halde teslim edilmişti.

Sunucu kiralama hizmeti almadığınız sürece aylık ne kadar ödüyor olursanız olun bu size sunucunun tüm kaynaklarını kullanma hakkı vermez. Diğer firmalardan da aynı şekilde uyarı aldığınızda bizi anlayacaksınız.

Keşke tüm hesabınızın kapatıldığı sanan bilgisiz elemanlarızdan önce bize bazı şeyleri sorsaydınız sanırım bu kadar bize karşı bilenmezdiniz.
1 GB Web Alanınız;
Anlık 300-350 Online Ziyaretçiniz,
535 MB MSSQL Veritabanınız,
100 GB Aylık trafiğiniz
ile umarım aylık 50 dolardan az ödeyerek kaliteli hizmet alırsınız.

Saygılarımla
Zeynep Zengin
Müşteri Temsilcisi
http://www.labina.net

Konu LabinaHosting tarafından (2005-12-13 Saat 19:11 ) değiştirilmiştir..

#9 (permalink)   iTrader 
Alt 2005-12-13, 19:31
Senior Member

fenerli is an unknown quantity at this point

Alıntı:
LabinaHosting´isimli üyeden Alıntı
Sunucu kiralama hizmeti almadığınız sürece aylık ne kadar ödüyor olursanız olun bu size sunucunun tüm kaynaklarını kullanma hakkı vermez. Diğer firmalardan da aynı şekilde uyarı aldığınızda bizi anlayacaksınız.
Çok haklısın bu konuda ve shared hosting kullananların düştüğü birinci hata bu, hosting kavramını sadece web alanı ve aylık bant genişliği olarak görülmemesi gerektiren en önemli faktör.

#10 (permalink)   iTrader 
Alt 2005-12-13, 21:37
Junior Member

Alıntı:
LabinaHosting´isimli üyeden Alıntı
Sayın hayalet77,

Çalıştığımız süre içerisinde karşlılık verilen emeklere karşın hakkımızda teknik destek yok, üçkağıtçı diye konuşmanız bizi gerçekten çok üzmüştür.

Öncelikle bazı gerçekleri açıklayarak yazıma başlayacağım;

Siteniz olan www.kalpyeri.com anlık 300-350 online ziyaretçisi olan asp programlama dili ile kodlanmış, MSSQL veritabanı kullanan bir sitedir.
Siteniz hiçbir zaman durdurulmamıştır. Sadece MSSQL veritabanınız offline edilmiştir. Siteniz, e-mailleriniz hiçbir zaman durdurulmadı. Sitenize sunucu değişikliği ile ilgili index sayfası koymanız da bunun kanıtıdır.
Bu konuda sitenizin hesap sahibi olan Recep Bey'e MSSQL veritabanınız offline edilmeden saatler önce konu hakkında bilgi verilmişti. Web sunucumuzun işlemcisini %99 kullandığı kendisine gerekli kanıtları ile gösterilmiştir ( Screenshot ve IISTracer araçılığı ile ). Siz uyarılarımızı dikkate almayarak aynı şekilde devam ettiğiniz için, SQL sunucumuzda da aynı şekilde %99 işlemci kullanımı yarattığınız için MSSQL veritabanınız offline edilmiştir. Bu konuda da size e-mail gönderilmiştir. Hatta MSSQL veritabanınız size görevimiz olmadığı halde hem MSSQL Backup hem de Access olarak sıkıştırılmış bir halde teslim edilmişti.

Keşke tüm hesabınızın kapatıldığı sanan bilgisiz elemanlarızdan önce bize bazı şeyleri sorsaydınız sanırım bu kadar bize karşı bilenmezdiniz.
1 GB Web Alanınız;
Anlık 300-350 Online Ziyaretçiniz,
535 MB MSSQL Veritabanınız,
100 GB Aylık trafiğiniz
ile umarım aylık 50 dolardan az ödeyerek kaliteli hizmet alırsınız.

Saygılarımla
Zeynep Zengin
Müşteri Temsilcisi
http://www.labina.net
Zeybep hanım birincisi %99 kullandığımız yalan kendiniz yarı yarıya kullandınız dediniz ikincisi parayı hiçbir şekilde sorun etmedik üçüncüsü sormadan haber vermeden mssql hesabını kapadınız dördüncüsü siz hesabı kapayacaz dememiştiniz ve sizden sunucu kiralamak için anlaşmaya çalışıyorduk. Bunun aksini ıspatlayabilirseniz buyur edin.

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler
Stil