![]() |
|
|||||||
| Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım AWBS Modernbill Mail DNS FTP IRCD |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Güzel bir kampanya ile sizlerle bulusmak istiyorum sat-kazan kampanyasi nedir?;
Sat-kazan kampanyamizda sirketimize ait web paketlerimizden birisini arkadasiniza satiyorsunuz biz size ayni paketi hediye ediyoruz bu uygulama sadece web paketlerimiz icin gecerlidir paket hakkindaki bilgilerimiz su sekildedir; Paketlerimiz ; Paket1: Alan :25 mb Bandwith :2gb Pop3mailadeti :10 Kontrol Paneli :Plesk Yıllık ücret :15$+kdv Paket2: Alan :50 mb Bandwith :3gb Pop3mailadeti :10 Kontrolpaneli :Plesk Yillik ücret :30$+kdv Paket3: Alan :100mb Bandwith :4gb Pop3mailadeti :20 Kontrolpaneli :Plesk Yillikücret :60$+kdv Paket4: Alan :200mb Bandwith :8gb Pop3mailadeti :20 Kontrolpaneli :Plesk Yillik ücret :120$+kdv Paket5: Alan :400mb Bandwith :10gb Pop3mailadeti :25 KontrolPaneli :Plesk Yillikücret :240$+kdv Tüm Linux Hostlarinda Standart Özellikler; Hosting Kontrol Paneli : Plesk E-Mail Özellikleri :Tüm E-mail'lerinize POP3 ve Webmail Erişimi Kendi POP3/SMTP Serverınız (mail.alanadi.com) Sınırsız E-Mail Yönlendirme Sınırsız E-Mail Cevaplayıcı Diğer Özellikler :Web Tabanlı Dosya Yöneticisi 24/7 FTP Erişimi Özel Hata Sayfaları oluşturabilme Şifreli Klasör Yaratabilme Web Site İstatistikleri Frontpage2002 Desteği Shockwave-Flash Desteği Not:iletisim icin cagdas@mertmuhendislik.org mail yada msn yoluyla ulasabilirsiniz. Telefon:0312 480 66 22 (pbx) 0312 480 66 32 (fax) Not2:Kampanya süresi 30 aralik'a kadar gecerlidir. Not3:Mermuhendislik.org ankaranin güzide olusumlarindan biridir cok yonlu hizmetler vermektedir satilan her paketimiz icin fatura kesilmektedir. Not4:Paketler ve diger hizmetlerimiz hakkinda detayli bilgi icin www.mertmuhendislik.org adresini inceleye bilirsiniz Konu MertMuhendislik tarafından (2005-12-06 Saat 12:22 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Alıntı:
hayırlı işler. |
|
|||
|
1-Mühendislikle bilgisayarin ne alakasi var yazmis bir arkadas ben bilgisayar mühendisiyim , MertMühendislik 2000 yilinda bilgisayar destekli güvenlik teknolojileri endüstriyel kapi sistemleri bilgisayar donanimlari bazinda olusmus bir gruptur internet hizmetleri verdigimiz icin ornek veriyorum icinde "host" "hosting" kelimeleri gecen bir domain mi almamiz gerekiyor ?
2-Url'yi yanlis yazmis olabilirim bu bir insanlik ayibimidir zaten mailimi belirtmisim akilli bir insan dogru bir url ile giris yapip nazikcede urlnizi düzeltiniz diyebilirdi. 3-Matematigim yanlis felan degil keyfimin kahyasimisiniz paketlerimi sorguluyorsunuz paketlerin özelliklerini yazdim herhangi bir illegal durummu varda matematigim yanlis diyorsun sanane benim paketlerimde? sen once yillik 2 trilyon islem gücüne sahip bir sirket'e sahip ol (merak edenler vergi dairesinden sirketi sorgulatsin) daha sonra gel burada matematigin yanlis diyip ahkam kes. 4-Bos postlar atilmasin sadece ilgili ve ihtiyaci olan arkadaslarin postlarini bekliyorum. 5-İyi calismalar. |
|
||||
|
Alıntı:
|
|
|||
|
Alıntı:
(kişisel düşüncem ise hosting satışı yapan firma herhangi bir forumda host satışı ile ilgili başlık açan değil, reklam veren veya kendi host satışı yaptığı sitede kişilerin host ihtiyacı ve host ile ilgili sorunlar üzerine forum açan olmalıdır, sana gelen bir tepkide benim cirom şu kadar demen ise hiç profesyonelce değil) Konu fenerli tarafından (2005-12-06 Saat 12:55 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|