Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Web Hosting > Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım

Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım AWBS Modernbill Mail DNS FTP IRCD

Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)   iTrader 
Alt 2005-11-21, 10:23
Junior Member

Tecrübe Puanı: 0
iTrader: %0/0
SuedaNET has a little shameless behaviour in the past
Standart şok şok!! 1 Yillik Domain + 1 Yillik 100 Mb Web Alani = 30 Ytl

Merhaba'lar..
6 aydır Hizmet verdiğimiz süreç içinde daima iyiyi ve kaliteli hizmet sunmayı düşledik ve bu yolda üst düzeyde ilerlediğimizi gördük. Bu Hizmeti düşük ücretle sunmayı denedik bunun için bazı çalışmalar yaptık ve sonunda başardık! Herkesin Bu kampanyadan yararlanması için ilk adımı biz atalım dedik.. WEB sayfamızdaki fiyatları görünce sizlerde şaşıracaksınız..
SAYGILARIMIZLA
http://www.sueda.net
İLETİŞİM İÇİN MSN ADRESİMİZ: satis@sueda.net

#2 (permalink)   iTrader 
Alt 2005-11-21, 10:59
marissoft - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member

Tecrübe Puanı: 3
iTrader: %0/-1
marissoft is an unknown quantity at this point

bende şok oldum doğru...
http://www.sm.com.tr
http://www.kebirhost.net

#3 (permalink)   iTrader 
Alt 2005-11-21, 11:04
Junior Member

mercy is an unknown quantity at this point

hoca iyide nasıl oluyor iletişim kısmında bir telefon bile yok

bence kesin sabit hat olması lazım olurmu bu iş msnle mail ile

#4 (permalink)   iTrader 
Alt 2005-11-21, 11:17
Junior Member

Sueade.Net Internet ve Bilisim Hizmetleri Internet bankacılığını yarattığından dolayı 7/24 Saat Internet Erisimimiz,Elemanlarımızla online olduğumuzdan dolayı hiçbir şekilde müşterilerimiz ile irtibat esnasında problem yaşamadığımız kullanıcılarımız tarafından tespit edilmiştir. sizde Sueada.Net Kullanıcısı olduğunuzda sizde bir çok Firmaların destek problemini verdiğini göreceksinizdir.
Sueada.Net Internet ve Bilisim Hizmetleri siz değerli kullanıcılarımızı memnun etmek amacıyla daima sizlerle olacaktır. zaten sloganımızda belirttiğimiz gibi : Amacımız Hizmet, Kazancımız Güven. sanırım yeterli açıklamayı yaptım teşekkür ederim.

#5 (permalink)   iTrader 
Alt 2005-11-21, 11:26
Junior Member

Alıntı:
marissoft´isimli üyeden Alıntı
Web Tasarım bilginiz oldukça yüksek olsa gerek sayın : marissoft - zevk'lerimiz aynı olsa gerek biliyorsunuz ki internet dünyasında yapamıyacağımız hiçbirşey yoktur. buda bir rastlantı olsa gerek sitenizi ziyaret ettim, fazla bir fark olmadığını fark ettim yanlız benim bu sitem 2001 yılında aktif olduğundan dolayı sizden "aldım" diyemiyeceğim, sizide suçlamak gibi bir tavrım yok.Sitemizde genel bir problem olduğundan dolayı sitemizi aktif edemedik. sorunumuzu şuanda çözdüğümüzden dolayı sitemiz şuanda aktiftir. hiçbir şekilde bilgi sızması olmamaksızın Sueada.Net Internet ve Bilisim Hizmetleri tamamen kendi professional Yöneticileri tarafından yapılmaktadır. Teşekkür ederim.

#6 (permalink)   iTrader 
Alt 2005-11-21, 11:28
Junior Member

kiralinoglu is an unknown quantity at this point
Standart bence hizmet süperrrr

Alıntı:
mercy´isimli üyeden Alıntı

arkadaşım bence hizmetleri çok iyi, ben radyo hizmetlerini kullanıyorum bir kere bile takılmadı. ayrıca ihtiyaç duyduğumuz her an online olarak yardım alabiliyoruz.

diğer birçok firmada byle bir olay yok. satışı yapıp parayı cebe atıp sonra sizi tanımazlar. ama Sueda.net te bu olay yok bu açıdan firma çalışanlarını kutluyorum

#7 (permalink)   iTrader 
Alt 2005-11-21, 11:32
Junior Member

mercy is an unknown quantity at this point

sizi anlıyorum mail yetiyor diyorsunuz ama müşteri güveni için birtelefon bir sabit hat olması gerekiyor ,hatta adres olsa daha iyi olur

#8 (permalink)   iTrader 
Alt 2005-11-21, 11:33
Junior Member

Sueda.Net Internet ve Bilisim Hizmetleri, Amacının hizmet olduğunu, Kazancının Güven Olduğunu bütün kullanıcılarına yansıtmakta olup, devamını sürdürmektedir. Siz değerli kullanıcılarımızın sayesinde bir çok online destek sistemleri geliştirmekte olup daha fazla yardım etmenin hedefindedir, Her zaman söylüyoruz ve söylemeye devam edeceğiz. Amacımız Hizmet, Kazancımız Güven..Bizde Size teşekkür ediyoruz sayın :kiralinoglu

Konu SuedaNET tarafından (2005-11-21 Saat 11:39 ) değiştirilmiştir..

#9 (permalink)   iTrader 
Alt 2005-11-21, 11:37
Junior Member

Alıntı:
mercy´isimli üyeden Alıntı

sayın : mercy - Sueda.Net Internet ve Bilisim Hizmetleri suanda bulunduğumuz büro'nun çok yakında kayıtlarda yerlerini göreceksiniz, Sueda.Net Internet ve Bilisim Hizmetleri"DEĞİL!" A.Ş. Olarak karşınızda olacağız, bunun için biraz zamana ihtiyacımız var siz değerli kullanıcılarımızı bir başkasının elinde görüp içimizin çızlaması için acele ettik ve sizi kurtarmaya çalıştık,çok yakında aldığınız paketleri Faturası, İrtibat telefonları, belkide bir santral olarak görev yapmakta olacağız bu hayla ilgili personellerimiz tarafından düşünülmektedir. Teşekkür Ederim

#10 (permalink)   iTrader 
Alt 2005-11-21, 11:45
SpYTaZz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member

SpYTaZz has a little shameless behaviour in the past

sueda.net açılmıyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler
Stil