![]() |
|
|||||||
| Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım AWBS Modernbill Mail DNS FTP IRCD |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Merhaba'lar..
6 aydır Hizmet verdiğimiz süreç içinde daima iyiyi ve kaliteli hizmet sunmayı düşledik ve bu yolda üst düzeyde ilerlediğimizi gördük. Bu Hizmeti düşük ücretle sunmayı denedik bunun için bazı çalışmalar yaptık ve sonunda başardık! Herkesin Bu kampanyadan yararlanması için ilk adımı biz atalım dedik.. WEB sayfamızdaki fiyatları görünce sizlerde şaşıracaksınız.. SAYGILARIMIZLA http://www.sueda.net İLETİŞİM İÇİN MSN ADRESİMİZ: satis@sueda.net |
|
|||
|
Sueade.Net Internet ve Bilisim Hizmetleri Internet bankacılığını yarattığından dolayı 7/24 Saat Internet Erisimimiz,Elemanlarımızla online olduğumuzdan dolayı hiçbir şekilde müşterilerimiz ile irtibat esnasında problem yaşamadığımız kullanıcılarımız tarafından tespit edilmiştir. sizde Sueada.Net Kullanıcısı olduğunuzda sizde bir çok Firmaların destek problemini verdiğini göreceksinizdir.
Sueada.Net Internet ve Bilisim Hizmetleri siz değerli kullanıcılarımızı memnun etmek amacıyla daima sizlerle olacaktır. zaten sloganımızda belirttiğimiz gibi : Amacımız Hizmet, Kazancımız Güven. sanırım yeterli açıklamayı yaptım teşekkür ederim. |
|
|||
|
Alıntı:
|
|
|||
|
Alıntı:
arkadaşım bence hizmetleri çok iyi, ben radyo hizmetlerini kullanıyorum bir kere bile takılmadı. ayrıca ihtiyaç duyduğumuz her an online olarak yardım alabiliyoruz. diğer birçok firmada byle bir olay yok. satışı yapıp parayı cebe atıp sonra sizi tanımazlar. ama Sueda.net te bu olay yok bu açıdan firma çalışanlarını kutluyorum |
|
|||
|
Sueda.Net Internet ve Bilisim Hizmetleri, Amacının hizmet olduğunu, Kazancının Güven Olduğunu bütün kullanıcılarına yansıtmakta olup, devamını sürdürmektedir. Siz değerli kullanıcılarımızın sayesinde bir çok online destek sistemleri geliştirmekte olup daha fazla yardım etmenin hedefindedir, Her zaman söylüyoruz ve söylemeye devam edeceğiz. Amacımız Hizmet, Kazancımız Güven..Bizde Size teşekkür ediyoruz sayın :kiralinoglu
Konu SuedaNET tarafından (2005-11-21 Saat 11:39 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
Alıntı:
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|