![]() |
|
|||||||
| Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım AWBS Modernbill Mail DNS FTP IRCD |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
( işine gelirse faalan ) yeterince rahatım ben uslubuma dikkat ediyorum realitede zaten gayet normal bir şekilde söyledim sana karşı adınız bilmedigim için cengizzz bey mi demem gerekiyordu ? kusura bakma forumun keyfi bu sözcüklerden bazen cıkıyor bu konuda sana katılmıyorum. bu kadar ciddiyet forumda olmaz..
|
|
||||
|
Alıntı:
![]() |
|
||||
|
akıl yaşta degil başta.. sen 35 yaşında olsan senden 10 yaş daha tecrübeli olduğumun kesin. aaaaa sen diye hitap ettim özür dilerim eksildin mi ? zuauha
ne kadar kibar bir usersın sen böyle internet camiası seninle gurur duyuyor.. emin ol.. ama birazcık administratorluk var sende.. "Hiç tanımadığınız ( hatta ismini bile bilmediğiniz) birisi için sen diye hitap ediyorsunuz... " heiyt.. |
|
||||
|
Alıntı:
Ciddiyim lutfen db yi şişirmeyin! ![]() |
|
||||
|
Alıntı:
konuyu açanda sensin.. akışını değiştirende sensin.. componentleri ben parayla yüklüyorum işine gelmezse kayde almassın... yardım istemiyorsun sen.. bileşenlerin url adreslerini istiyorsun yardım isteseydin konunun başlıgında A componenti nasıl yüklenir yazardın ama hepsinin adı var.. "Setup.exe" cogu tıklıyorsun next next diyorsun.. bunu yapamayan adam sunucu alıyor(yani sen ) yapamaman imkansız görünüyor .. o yüzden konuyuda değiştir bence linklerini iste... bu bir yardım degil.. |
|
||||
|
Alıntı:
Çok zekisiniz! Bendekiler deneme sürümüydü tamsürümleri lağzım. Forumlarda dolaşan sıradan bir hostçudan bileşen almam. Elin emeklerini parayla satacak olan birisinden nasıl olurda alırım![]() |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|