![]() |
|
|||||||
| Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım AWBS Modernbill Mail DNS FTP IRCD |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Merhaba: Ben Bir makina Almak istiyorum Fakat Karar veremedin OnceLikle Linux Makina mı Almaliyim yoksa NT Makinami..
En iyi hizmeti hangi firma verebilir.. :NOT: Ayda En fazla 125 $ verebilirim Tavsiyelerinizi bekLiyorum. |
|
|||
|
server kiralamaktan bahsediyorsun sanırım ,
eğer bütçen 125 $ ise windows makina alma , işletim sistemine aylık para ödendiğinden makinanın özellikleri linux alacağın makinaya göre düşük kalır . Amd ile başla derim , yine p4 2.4 ayarında falan bulabilirsin.. benim seçimim xeon 3.2 , 2048 mb ram , 80 gb scsi ![]() |
|
||||
|
125 $. hım... www.managed.com deneyebilirsin ? yada www.staminus.net. www.staminus.net in turkiye kısmıyla www.cesur.net ilgileniyor. kendileri sağlamdır bu konuda. 1000 gb band yeterli diyorsan www.cesur.net ile görüş. olmadı www.sis.com.tr burdan bir bak. fdc ile çalışıyorlar. 140 150 dolara bir makina verebilirler herhalde sana göre hem unmetered olur saygılar.
|
|
||||
|
Linux Sunucu Alacaksan Onerim www.salgit.com işinde Uzman Deneyimli Kişiler Bulunmakta.
|
|
|||
|
Alıntı:
Yanlış.... Sis.Com.Tr yi tavsiye ederim arkadaşım, benimde sunucum var oradan... Teknik destek konusunda gerekli yardımda bulunuyorlar, fiyatlar iyi, garanti yer, en önemli şey para değil.... |
|
||||
|
teknik destek yetersiz diyorum. Bunu ben demedim zaten bugra ile görüşmemde o dedi
Eyer fazla bilmiyorsanız kullanmayı başka bir yerden alırın derim. Teknik destegi saglam biryerden sorulanlara anında cevap verilen. sis.com.tr su anda buna yetersiz fazla müşterileri var ve yetiştiremiyorlar.fiyatlara birşey demedim garanti yer oldugunu tekrarladım bence para ![]() + bende tavsiye ederim garanti bir yer Konu Pco tarafından (2005-07-27 Saat 17:19 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|