![]() |
|
|||||||
| Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım AWBS Modernbill Mail DNS FTP IRCD |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
arkadasim sana ne kadar alan ve band genisligi lazim önce ondan bahset.
ben host sirketi degilim. ama benim 3.5 gb alanim var onun 100-150 mb ini sana 1 yilligina ayirabilirim. ucret ödemene gere yok. sadece sende bana bi php nuke ile istedigim sekilde bir site kur yeter. baki selamlarimla not server linux dur umarim seninde php siten vardir |
|
|||
|
İyi günler
İmam arkadaşımın dediği gibi eğer band genişliği ve yer hakkında bilgi verirseniz sevinirim. Biz şuan bir bilgisyar firmasıyız.Hosting ve internet hizmetleri bölümümüzü yakın bir zamanda açmayı planlıyoruz.Şu anda host ettiğimiz 5 site var.Gerçek olaraka hosting bölümümüz kurulum aşamasında.Önümüzdeki 2 senenin planını yapmış bulunuyoruz ve bu plana görede resellerlık alarak yer satmayı sonra dedicated kiralayarak en sonunda co-location yapmayı planlıyoruz.Amacımız daima kendimizi geliştirmek.Ve müşterileri emnun etmek.Sizede 100-150Mb Duruma göre 1-1,5Gb bantwith şeklinde sponsor olabiliriz fakat krulum aşamasında olduğumuz için arada ufak tefek değişiklikler olabilir (yer konusu değilde server değişimi gibi)Ama bunu size en az şekilde yansıtırı çünkü bizimde sayfalarımız var ve bunların kapanmaması gerekiyor.Eğer düşünürseniz beraber yapabileceklerimiz konuşuruz. E-Mail:Arda@as-ar.com |
|
|||
|
Gerekli alan ve bandwith konusunda bilgi geçersen sevinirim.
Host şirketi değilim ama bildiğim kadarı ile sitenden zaten tasarım yaparak para kazanmaktasın. Başkasının sponsorluğuna ihtiyaç duymana gerek yok gibi gözüküyor... Yine de sen bu bilgileri geç. Bu arada gtechnic'e ne kadar hit gönderebildiğini de merak etmekteyim... Şayet bu konularda bilgi geçebilirsen kişisel sponsorluk yapabilirim
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|