![]() |
|
|||||||
| Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım AWBS Modernbill Mail DNS FTP IRCD |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
ya harbi deli olacam.. inanın şu 1-2 haftadır en az 20 hosting şirketi (yada öyle sandıgım resellerlar) ile görüştüm mailleştim..
doğru dürüst güvenilir bir mp3 sitesi kabul eden yok, mp3lerin link olmasına bile karışıyor adamlar onu bile kabul etmiyorlar.. kabul eden 1-2 uyanık da reseller çıktı lütfen mp3 sitesi (link ile) kabul eden ve reseller olmayan bi hosting biliyorsanız bana bildirin.. teşekkürler |
|
|||
|
abi cevap yazmadan önce doğru okuyun lütfen yazdıklarımı
adamların serverına mp3 filan yüklemicem, link verecem diger sitelerdeki mp3lere.. sadece benim sayfalarımı barındıracak hosting arıyorum.. |
|
|||
|
evet ya benim caLıstıgım firma da cok katı bu konuda..
adamLar cRon koymuşLar bi de, beLLi araLıklarla mpeg ve mp3 aRatıyoLarmış makinaLarda.. Acıkcası caLıstıgım firmanın ucuz oLmasına ragmen kuraLLara böyLe uyması hOsuma gitti ayrı meseLe Ama bEnim onLar mp3'e izin veRmiyo diye baŞka bi yerden aLmak zoRunda kaLdıgım hosting'e verdiğim para da çöpe gitti.. :cry: |
|
|||
|
linehost un kontrol panelindeki phpmyadmin istedigim isimde database oluşturmama izin vermiyor sadece site adıyla aynı ismi taşıyan 1 ade databse oluşturabiliyosunuz. bu da benim işime yaramıyor..
yanılıyomuyum? |
|
|||
|
Alıntı:
aynen abicim delircem hicbiri desteklemiyor bulursan banada söyle lutfen birde hanibal Alıntı:
|
|
|||
|
o server lar amerika daki veya baska ulkedeki server lar.
turkiye de bulunmayan server lardır ... turkiye de yasak yani !!!! diger ulkelerdeki server larda da yasak olması lazım ama nasıl izin veriyorlar anlamıyorum
|
yurtdışında sadece mp3 hosting için serverları varmis bazi hostinglerin, her serverda 2-3 site host ediliyor. aylık trafikler 250 gb dan, aylık ödemeler ise 75 $ den başlıyormus.
buda cok pahali !! |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|