![]() |
|
|||||||
| Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım AWBS Modernbill Mail DNS FTP IRCD |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
|
|
||||
|
vargonen'deki flash'ı direk koymuş yaw, ayıp denen bişi var
![]()
|
Alıntı:
![]() |
|
||||
|
+ neoobe.com
Orjinal:http://www.neoobe.com/image/neoobe_logo.gif Kopya: http://www.netservice.gen.tr/haber.gif
|
template + hostcini + vargonen + niobeweb.net + neoobe.com = www.netservice.gen.tr
Formül şimdi tam oldu herhalde. ![]() |
|
|||
|
bu konuya cevap vermek istemezdim ama bu son php bile çalmışlar lafı ağır kaçıyor. eğer araştırmazsan çalmışlar diyip atması kolay o php dramsystemdir ve lisansı satılıyor eğer sende alırsan sanada çalmış diyebililiriz.
ve template dediğiniz sistem kurulduğunda gelen arayüz o konuda denecek birşey yok neobe gif dediğinizde satılan logolarda var ve en önemlisi hostcini ile dediğiniz netservice hostcini ile beraber 6 ay önce beraber iş yapıyorlardı ve doğal olarak aralarında benzerlik var sistemleri aynı hostcini bugüne kadar bir çok ilke imza atmıştır belki ve bunların yanında netservicede destek olmuştur hostcini yetkililerinin bu siteyi bilmeleri halinde birşey demiyorlarsa size laf düşmez. ve gene izmirin diğer hosting firması niobeweb gene aynı şekilde bu sitede netservice ile sürekli görüşmekte ve onlarda bilmekte yane alan ve veren memnun sizin buradan bilmeden konuşmanız yanlış... sen kimsiniz diceksiniz bu olayları yakından takip ediyorum. |
|
||||
|
Minareyi çalacak adam kılıfını elbet bulur : ).
| Stil | |
|
|