![]() |
|
|||||||
| Web Hosting Kurulum ve Ayarlar Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım AWBS Modernbill Mail DNS FTP IRCD |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Selam Genc is Adami,
Turkiyede server almak istiyorsan datacenterlarla direkt temasa gecmeni oneririm. Sabanci, Bnet, Anet, Teklan sunucu saglama hizmeti veren aklima ilk gelenler. Turkiye bandwidth pahali oldugu icin yurtdisina oranla bir hayli fazla fiyat odersin bu normal. Adam akilli hizmet tanimi biraz da senin ne arzuladigina bagli olarak degisir.
|
adam akıllı derken demek istediğim. bana destek olacak birilerini arıyorum. para olarak sıkıntım yok. ben ayarlamarla uğraşmak istemiyorum. Yani ben firmamı arıcam www..........com ismini al paketinide aç. hesabına yatırırım dicem. işlemin böyle olmasını istiyorum.
--- Şuan için birtane firmam var ama oda bazen yetersiz kalıyor. 2.firmaya ihtiyac duyuyorum ---- bu arada bir firmayla daha anlaştık sayılır
Konu erdemir-int tarafından (2005-05-26 Saat 17:04 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Bu sitelere ben kefilim.bir derdin olurda yardım etmezlerse paranı ben veririm
www.rh.com.tr www.sh.com.tr www.vt.com.tr |
|
||||
|
|
www.vt.com.tr ye bakabilirsin veya www.line.com.tr ye bakabilirsin.birde kendi DC si olan kriweb var ama pahalı kacabilir
|
www.kriweb.com da aylık 7 GB sınırı var her bir domain için. eğer bu sana yeterse kesinlikle KRIWEB. 2 senedir kullanıyorum. online destekleride var. çok iyi bir firma...
|
|
||||
|
Alıntı:
üyeliğimi iptal ettirmek için +2 ay uğraştım.. destek vs. değil. adreslerine bir arkadaşımı yollamak zorunda kaldım. üyelik iptal etmeme sebebpleri karttan zamanı geldikçe para çekmek tabii ki!! bence kaçın.. ![]() aylık 2.5 milyon olan yerden zaten daha fazlası beklenemez.. Konu pigeon tarafından (2005-05-30 Saat 15:16 ) değiştirilmiştir.. Sebep: son satır ekleme |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|