![]() |
|
|||||||
| Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım AWBS Modernbill Mail DNS FTP IRCD |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Merhaba arkadaşlar yurt dışında bir yerden domain alabilmek için hangi karta ihityacım var ve hangi bankadan garantiden bankamatik kartını internet üzerinden kullanabiliyoruz. Kullandıgımız bu kartla internet üzerinden bişey alabiliyomuyuz alıyosak havale ücreti veriyomuyuz + Yurt dışına havale yaparken havale ücreti ne kadar ödüyoruz, Türkiyeye havale yaparken ne kadar ödüyoruz??. Benim hesabım mesela tl ama 9$ dolara bi site aldım yurt dışından tl den düşebiliyolarmı?
Son olarak hangi banka yı tercih edeyim? |
|
||||
|
eger bir domian veya host alacak isen. almak istedigin yere kart bilgilerini giriyorsun. onlarda hesabından çekiyorlar her hangi bir masraf ödemiyorsun. eger havale yaparsan bazı bankalar masraf alıyor, bazıları almıyor.
hesebın tl ise çekilecek olan tutar satış kuru üzerinden hesaplanarak hesabından çekiliyor. garantiden bir bankamatik kartın varsa eger kullanabilirsin. ama mantıklı olanı sanalkart kullanmaktır. bunuda internet de şubesindeki kartlarım linkinden sanalkart oluştur diyerek yapabilirsin. tavsiye edecegim banka garanti bankası. |
|
|||
|
Benim bildigim alıyolar..
Bide sanal kart oluşturmam için garantiden bir banka kartım olmasımı lazım!! Ben kredi kartı kullanmayı sevmiyorum onun için garantiden bankamatik kartımı alsam Kredi kartı riskli iş risk olmasında ne olursa olsun :P Şöle bişey olsa 0 kredili kredi kartı(nasılsa adı kredi kartı olacak) benim yatırdıgım kadarını kullanabiliyim . Kredi kartına saglanan avantaşlar bankamatik kartına saglanmıyor |
|
||||
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Bide kart başvururken bu adamlar bizdn para alacakmı?veya hesap başvururken mesela karta sanırım para alıyolar geçn yıl 5 mil di sadece hesap açtırıp internet bankacılıgı olsa para alırlarmı???? |
|
|||
|
ahahahha
üşeniyorum yav bide kızın biri çıkacak bişey dicek adam utanıyo kadın dese kart açtırmak 10milyon ne dicen yanımdamı yok dicen he? yok vermek istemiyommu dicem bide kız güzelse hepten boku yedin 100 milyon domaltır adama |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|