![]() |
|
|||||||
| Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım AWBS Modernbill Mail DNS FTP IRCD |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
aranizda registerhosting.net ten host alan yada bu firmayla calisan varmi ?
bunu sormamin nedeni son 1 aydir bu hosting firmasiyla calisanlarin hic bir sekilde sorunlariyla ilgilenilmiyor telefon ve maillerine cevap verilmiyor |
|
|||
|
kesinlikle katılıyorum ben de mp3ortami.com un hostunu ordan temin ediyorum ve son 3 haftadan beri sorularıma cvp alamıyorum! adamlara en sonunda hostumu iptal edin dedim ! bir de hostbula olumsuz msj ekledim adamlar hemen bana msj attılar "hakaret ettiğinizden dolayı ve hostbuldaki evet hayırlarla oynadığınızdan dolayı hostunuzu iptal ettik" dediler! ki ben kesinlikle evet hayırlarla oynamadım hakarette etmedim!
üstüne üstlük beni mahkemey verdiklerini söylediler hakaretten dolayı ki kesinlikle böyle birşey yok! başlarda sıcak davranıolardı ama şimdi yapmadığım şeyler yüzünden beni mahkemeye veriolar! dikkatli olun arkadaşlar! |
|
||||
|
amma cok dava eden var ha
![]() 1 tane de icraat görsek bari ehe
|
Alıntı:
![]() dava cart curt diye bomboş konuşan onlarca insandan biri işte, kafana bile takma + muhatab bile olma
|
firma olmak cok kolay ama hizmet sunmak cok zordur. boyle adamlarla calisirsan boyle olur. ben kendi sunucumu aldim. 3 tane sunucum var. 2 si full. yeni aldigimda 25 site var. tas gibi host satiyorum ve bir gunde bir musteri sikayet etmedi.
|
firma degikl arkadaslar bunlar.iletisim kismina girsenize gulmekten olursunuz
hele hele insan kaynaklari kismi kopardi beni )))
| Stil | |
|
|