Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Web Hosting > Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım

Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım AWBS Modernbill Mail DNS FTP IRCD

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)   iTrader 
Alt 2002-10-25, 00:41
Junior Member

Tecrübe Puanı: 0
iTrader: %0/0
karizmax is an unknown quantity at this point

Selamlar ben yeni uye oldum hayatta gerceklestirmek istediginiz yada uzerinde calistiginiz herhangi bir dusunce bir fikir yada buna benzer birseyler olanlar bana mesaj atsinlar. bu fikri bu dusunceyi gerceklerstirmek icin bir ekibimiz bulunmaktasir hersey olabilir yeterki para kazanmada yardimci olsun.

Acik goruslerinizi ve fikirlerinizi buraya yaziniz hersey olabilir.bilgisayar cep telefonu elektronik programlama hersey

bana ulasmak isteyen 2522056 nolu icq dan yada ozdolphin@yahoo.com dan ulasabilirsiniz fikirleriniz gercekten dusunmeye yada gerceklestirilebilecek yapidaysa mutlaka degerlendirilip sizlerle braber gerceklestirilecektir..
sevgilerimle yunus gokkaya

#2 (permalink)   iTrader 
Alt 2002-10-26, 01:44
Junior Member

Imam is an unknown quantity at this point

Iyide sen kimsin gurubun kim?
Madem bir gurubsunuz siz niye fikir uretemiyorsunuz?
Aldiginiz fikirleri degerlendirip vatandasi saf disi birakmayacaginiz kim garanti eder?

Sen önce bu sorulara aciklik getir fikir cok.
Yoksa bir acik gözluk mu var acep??????

Sorular cok arkadasim hemde hakkinda

#3 (permalink)   iTrader 
Alt 2002-10-26, 22:42
Junior Member

Acik gozlulukle ne ilgisi var canim benim dusuncem su acikcasi

bazi fikir ve dusunceleri olan falkat gerceklestirmek icin yeterli bilgi yada paraya sahip olamayan insanlar icin biraktim bu notu.Okadar bencil bir insan toplulugu degiliz bizler gurubumu soylesem taniyacakmisin ki. burda ne onemi var onemli olan fikir ve dusuncelri paylasmak ve yapilabilirlik derecesine gorede hareket etmektir.
Sana birsey diyen olmadi ben herkesime yazdim bu notu beni bulmak isteyenlere telefon adres vs. verebilirim . kacakci uckagitci ve buna benzer kisiliklerimiz malesef yok.

aksine paylamsimci ve degerlendirilecek fikirleri faal hale getirmek icin ugrasan birkac kisiyiz hepsi bu yani detayli bilgi isteyen arkadaslar bana ulasabilir..
Sevgi ve saygilarimla Yunus Gokkaya

#4 (permalink)   iTrader 
Alt 2002-10-27, 10:57
Junior Member

Telefon adres birsey ifade etmez. Verecegin telefon acaba cep telefonumu? Bak Paran var anlasilan. Ama bilgin tecruben yok bir zamanlar >Turkiyemizde kizlari gel seni artist yapacagim deyip genelevlere sokan zihniyete benzedi sözlerin.

Bana bak kim oldugunu acikca, yani buyuk bir sirketsen adam gibi yaz
ikincisi cetin ceviz görup bu ceviz iyi degil diyenlerdensin buda anlasildi. lafin bana deyilmis saflariymis.

Son ve önemlisi. Meydan okuyorum. Meydan okuyorum cunku kizdim. Ya sen beni maddi olarak ez yada ben seni.

Internette ayda en az 500 bin usd ciro yapmaya hemde bu rakam ilk ay icin gecerli. 2 yil sonra her ay icin 6 milyon usd garantim var. kalkabilecekmisin bu isin altindan. Maddi gucun yetermi bu isin alt yapisina? Yeterse hemen sana ve gurubuna ait tum bilgileri maille bana.

#5 (permalink)   iTrader 
Alt 2002-10-28, 23:22
Junior Member

senın derdın ne anlayamadım neler sacmalıyorsun onu zaten hıc anlamadım benım hava attıgım yok ıllakı bırsey ıstıyorsan sana maddı varlıgımı acıklayım
bana aıt 3 sırket var
6 adet ev 3 adet hususı araba
banaka hesaplarıma gelınce ne ben soyleyebılırım nede bankadakıler
bu kadar yeterlı sanırım

tamam ben vaz gectım bu ısten
herkes kendı bıldıgını kendıne saklasın

ayrıca senın gıbı sadece kendını dusunen ve bır o kdarda bencıl bırı gormedıgımıde belırteyımm..
sorunun varsa bana olas yardımcı olum

ne dıyorsun sen kardesım yaa
manyakmısın nesın de hadı ara benı goruselımm

#6 (permalink)   iTrader 
Alt 2002-10-29, 10:29
Junior Member

Sorun bende degil, maalesef sende.

Sana dedimki adam gibi aciklarsin ben falanca sirketim böle böle fikir sizden yatirim benden gelin beni ikna edin ortak olalim veya ise soyunalim. o kadar tutarsiz harekelter sergiliyorsunki.

Bak ciddi olan firmalar nasil yapmaktalar. Vereyim adresi meraklisi baksin ne demek istedigimi anlasin. http://www.hostmerkezi.com .

3 Sirket 6 ev 3 is arbaasi varmis allah versin. ama helal kazancsa.

Haydin coluk cocuklarla ugrasacak zamanim yok.

#7 (permalink)   iTrader 
Alt 2002-10-29, 23:39
Junior Member

nedır bu verdıgın adres muhterem kardesım bılmem kımın resımlerı yok mankenlerın resımlerı bumu bana verdıgın adres proje gerceklestırelım dıyor altında manken fotolarından bahsedıyorum aFFEDERSINDE AGZIMIDA BOZACAGIM ZICARIM BOYLE PROJEYE BEN BEN BILIMDEN BAHSEDIYORUM..

SEN SOYLE BANA PİC DIYE BIRSEY DUYDUNMU NEDIR BU PİN NE YAPILIR NEYE YARAR

SOYLE BANA SEN 8 ADET SIM KARTINI TEK BIR SIM KART HALINE GETIREBILIRMSIN VARMI BOYLE BIR TEKNOLOJI BILIYORMUSUN

AHA ISTE BIZ BUNU YAPABILECEK KAPASITEYA SAHIBIZ ISTEYENEDE MAKUL FIYATLARDA 8 SIM KARTA KADAR TEK BIR SIM KART HALINE GETIREBILIYORUZ
ISTEYEN BANA ULASSIIN BAKALIM BANA BURDA OYLE NAMELER YAPMAA

SAUG VE SEVGILERIMLE YUNUS GOKKAYA

#8 (permalink)   iTrader 
Alt 2002-11-21, 22:19
Member

Tecrübe Puanı: 4
iTrader: %100/2
ayhan is an unknown quantity at this point

Aslında güzel güzel devam ettirdiğiniz tartışmanıza karışmak istemezdim ama başlık beni cezbetti
Şimdi arkadaşlardan prası olmadığı için yapamadıkları projeleri mi istemektesiniz?
Sitenizi gezdim ama ne yazık ki flash animasyonundan başka bir bilgiye ulaşamamak hayal kırıklığı yarattı açıkcası (http://www.bende.cjb.net/)

Tartışmanızı böldüysem özrü dilerim...

#9 (permalink)   iTrader 
Alt 2002-11-25, 16:01
Junior Member

ToMmY is an unknown quantity at this point

Alıntı:
karizmax´isimli üyeden Alıntı
sana maddı varlıgımı acıklayım
bana aıt 3 sırket var
6 adet ev 3 adet hususı araba
banaka hesaplarıma gelınce ne ben soyleyebılırım nede bankadakıler
bu kadar yeterlı sanırım
Valla yettide arttı bile arkadaşım, daha 5 yıl gider bize bu
(http://www.bende.cjb.net) ah bide 7 dolara kıyıp domain alsaydın
Proje filan diip ortaya fırlamak güzelde burdakilerde salak diilki be arkadaşım bakmıyolar sende araba varmış ev varmış, cjb.net den site açıp bunları söyledinmi karizmaya reset atıyosun benden sölemesi.

Hem ne alaka ev araba ya
Çok güzel uymuş başlığa ama yazın TÜRKİYEDE İNTERNET

- - - - - - - - - - - - -
www.Superport.net

Seçenekler
Stil