![]() |
|
|||||||
| Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım AWBS Modernbill Mail DNS FTP IRCD |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Sayfa görüntülenemiyor
Aradığınız sayfaya şu anda ulaşılamıyor... Muhtemelen server çökmüş, reseller aldıkları yer iflas etmiş, paralarınıda yatırmamış olabilirler yada parayı vurup kapayıp kaçtılar. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz... The website you have call can not open at the moment. .................. please try again later -------------------------------------------------------------------------------- Lütfen bunları deneyin: Yenile düğmesini tıklatın veya daha sonra yeniden deneyin. Sayfanın adresini Adres çubuğuna girdinizse doğru yazdığınızdan emin olun. Bağlantı ayarlarınızı doğrulamak için Araçlar menüsünü sonra da Internet Seçenekleri'ni tıklatın. Bağlantılar sekmesinde Ayarlar'ı tıklatın. Buradaki ayarlar, yerel ağınızın (LAN) yöneticisi ya da Internet servis sağlayıcınız (ISS) tarafından yapılanlar ile eşleşmelidir. Ağ Yönetici'niz etkinleştirdiyse Microsoft Windows ağınızı inceleyip ağ bağlantı ayarlarınızı otomatik olarak bulabilir. Windows'un bu ayarları arayıp bulmasını istiyorsanız, Ağ Ayarlarını Bul'u tıklatın Bazı siteler 128-bitlik bağlantı güvenliğini zorunlu tutmaktadır. Yüklü güvenlik güç derecenizi belirlemek için önce Yardım menüsünü sonra da Internet Explorer Hakkında'yı tıklatın. Güvenli bir siteye erişmeye çalışıyorsanız Güvenlik ayarlarınızın bunu desteklediğinden emin olun. Araçlar menüsünü sonra da Internet Seçenekleri'ni tıklatın. Gelişmiş sekmesinde güvenlik kısmına kayın ve SSL 2.0, SSL 3.0, TLS 1.0, PCT 1.0'a ilişkin ayarları değiştirin. Başka bir bağlantıyı denemek için Geri düğmesini tıklatın. Sunucu ya da DNS Bulunamadı Hatası Internet Explorer |
|
||||
|
Sempatix çalışmıyor mu ben mi yanlış gördüm
![]() There seems to be a problem with the MySQL server, sorry for the inconvenience. We should be back shortly.
|
Benle alakası yok beni bozmaya çalışma... Dedicatedların bulunduğu datacenter son iki haftadır sürekli ucuyor... Açıldığındada sql lar açılmamış oluyo işin yoksa onlarla uraş
![]() |
|
||||
|
Hala siteni göremedim aynı sorun devam ediyor. Bende de oluyor bazen. Sitelerimden biri saldırılardan dolayı kapatıldı. Boyuna reseller arıyorum. Yok uygun bi tane.
|
Ya boşuna üzülme anadoluserver burada seni eleştiren arkadaşların hepside hosting'ci akılları sıra seni eleştirip müşterinin gelmesini engellemiş oluyorlar boşver kafana takma bunlar konuşur böyle bu arada sende de suç yok değil.. Niçin Aylık 15 YTL'ye Server' yazıyorsun zaten bunlar fırsat arıyorlar....
----------------------------------------------------------- msn : okaragulle@hotmail.com mail : okaragulle@hotmail.com |
|
|||
|
bizde yedik yok anadoluserver uzulme bunlar seni cekemiyor vs vs.
Web Sayfası: http://www.anadoluserver.com/ E-Posta: phiberoptic Kullanıcısına E-posta Gönder Özel Mesaj: Kullanıcıya Özel Mesaj Gönder Kendi infona bak . Ayri iki kisiyi oynamak yakistimi simdi ? Uyaniklar Memleketinin Krosu winsock |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|