Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Web Hosting > Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım

Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım AWBS Modernbill Mail DNS FTP IRCD

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)   iTrader 
Alt 2002-10-16, 00:54
Junior Member

Tecrübe Puanı: 0
iTrader: %0/0
ebuhalil is an unknown quantity at this point

Merhaba

Anet haber gruplarında duyduğuma göre Vthost gidici durumda imiş. Firmanın adresi olarak verilen yere bir arkadaş gitmiş kimseyi bulamamış (daha doğrusu önce birileri varmış söz konusu adreste ama artık yokmuş.)
Sitede ise "yapım çalışması vs." yazılı ne account'lara giriş sitesi ne de normal sitesi çalışmıyor.
Yalnız adamlardan bana mesaj geldi, "şu tarihte kredi kartınızdan borcunuzu tahsil edeceğiz" mesajı (en son ödememi 6 aylık ve havale ile yapmıştım, yanlış hatırlıyor da olabilirim ama otomatik ödeme işinin de iptalini istemiştim diye hatırlıyorum.)

Oraya ödeme için kredi kartı numarasını verenleri uyarmak istedim. Dikkatli olun.

Hayırlı günler.

#2 (permalink)   iTrader 
Alt 2002-10-18, 21:04
Member

Tecrübe Puanı: 4
seven7 is an unknown quantity at this point

daha gecen gun konustum vthost un sahibiyle...durumlarinda herhangi bir ciddiyetlik soz konusu degildi..Kisa zamanda siteyi tekrar acicaklardi..Ama kredi karti(odeme) olaylarini bilemiycem...

#3 (permalink)   iTrader 
Alt 2002-10-19, 09:51
Junior Member

Merhaba

news.anet.com.tr sunucusunda internet isimli grupta şikayetler başladı kullanıcılardan.
İstanbul'da oturan bir arkadaş hususi Vthost için verilen adrese gitti kimse yok.
Sahi kimdir bu Vthost'un sahibi ? Ulaşılabilecek adresi bir verebilir misiniz ?

Her ne kadar ben oradan ayırıldımsa da şikayet eden diğer kullanıcılara adresini verebilirim. Telefon da olur. Ortada gerçekten bir problem var, vthost'un kendi sitesi dahi tamamıyla erişilemez halde şu anda.

#4 (permalink)   iTrader 
Alt 2002-10-20, 22:35
Junior Member

wastiee is an unknown quantity at this point

vthost'un telefonunu bana gonderebilir misin?

siteme eri$emiyorum, resolve bile etmiyor kac gundur, kendi siteleri de kapali, ancak bugun ara$tirma geregini duydum, burdaki mesajlari gordum, nedir ogrenmem lazim yani.

27216346 no'lu icq'ya ya da wastiee@pepelek.com adresine yollarsan memnun olurum

#5 (permalink)   iTrader 
Alt 2002-10-22, 09:05
Junior Member

ZaPaTa_FB is an unknown quantity at this point

Evet banada Telefon numaralarınıu yollar mısınız VThostun.ben kredi kartı müşterisiydim.Şimdi iptal edicem.Bi sorum daha olucak.Oradan aldğım Domaini tekrar kullanabilecekmiyim.Kullanıcaksam hangi sayfadan kontrol paneline ulaşıcam.Saygılar :?: :?: :?:

#6 (permalink)   iTrader 
Alt 2002-10-22, 21:15
Member

Tecrübe Puanı: 4
seven7 is an unknown quantity at this point

Serverlar calisiyor su anda..

#7 (permalink)   iTrader 
Alt 2002-10-28, 22:17
Junior Member

zaferengin is an unknown quantity at this point

vthost anasayfasına detsek adresine mail atılabileceği yazılmış fakat cevap veren yok.E nasıl ulaşıcağız peki.Telefon cevap vermez - mail cevap vermez- arkadaşın dediğine göre adres boş.Demekki iflas var herkes önlemini alsın para mara yatırmasın.

#8 (permalink)   iTrader 
Alt 2002-10-30, 23:30
Junior Member

bursalis is an unknown quantity at this point

Arkadaşlar pardon ama nedir bu panik???

Bende vthost kullanıcısıyım ve şuanda sitemde control panelimde tıkır tıkır çalışıyor. Yeni mail hesabı açıyorum database'ime rahat rahat ulaşıyorum. Hatta 40M yerde kaplamış durumdayım. Evet 1-2 gün açılmadı ama hatırlarsanız o arada internetin kaynağı hack edilmişti. Ben orayı övmek için bunları söylemiyorum ama bu hizmeti herhangi bir amerikan şirketinden de alabilirdiniz. O zamanda amerikaya mı gidecektiniz. Sakin olun ve bence panik yapmayın.

İyi çalışmalar.

#9 (permalink)   iTrader 
Alt 2002-11-02, 14:38
Junior Member

Hosthaber.com is an unknown quantity at this point

Vthost bu adresde detaylica konusulmustur, okumanizi tavsiye edebilirim, adminler bunu reklam olarak kabul etmesin, kullanicilar icin buyuk bir yardim olduguna inaniyorum:
http://www.hosthaber.com/viewtopic.php?t=215

#10 (permalink)   iTrader 
Alt 2002-11-03, 01:35
Junior Member

Merhaba

Verdiğiniz linkteki mesajlaşmada oldukça faydalı bilgiler var. Vthost.net'in kullanıcılara yaşattığı sıkıntıyı ve hatta bu sıkıntının üzerine yine de kullanıcıların kredi kartlarından ödeme çekmesini savunacak varsa devam etsin.

Hayırlı günler.

Seçenekler
Stil