![]() |
|
|||||||
| Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım AWBS Modernbill Mail DNS FTP IRCD |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Valla bildigim kadariyla cok yer var ama. Coklari ucretli oldular.
Adres istersen maalesef veremiyecegim cunku hic ilgilenipte bakmadim. 5-6 mb lik yerler demektesin? ne yapacaksin o kadar ufak yerleri? |
|
|||
|
tripod.it yani italya 50 mb veriyor biliyorum. hem de php mysql dahil
bir de spaceports.com var 100 mb idi.. Ama disaridan linkleme kabul etmiyor boyle free hostingler.. |
|
|||
|
www.50megs.com var ve server ide bayabi hızlı üstelik bedava...
|
|
|||
|
Anladığım kadarı ile dosyayı paylaşıma açmayı planlamaktasın? Email veya bir linkle paylaşıma açmayı düşünüyorsan ücretsiz disk alanı veren şirketleri tavsiye edebilirim. Ben özellikle yahoo'yu kullanmaktayım. Listeye Free Email Guide adresinden ulaşabilirsin... Ama buradaki servisler mail attachment olarak kullanabileceğin ve dağıtabileceğin dosyalar için alan vermekteler...
|
|
|||
|
Alıntı:
Su anda Kendi serverimden calistirdigim bir sistem var denemek istersen bi bak adresi http://fileserver.akcora.com su an 50MB alan veriyorum ve 150 - 200 arasinda kisi aktif olarak kullaniyor sistem bedava ve sorunsuz eger sorun yasarsan bana bi e-mail at sorunu bulmaya calisiriz birlikte. Maksat Halka hizmet Yakup Akcora www.akcora.com |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|