![]() |
|
|||||||
| Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım AWBS Modernbill Mail DNS FTP IRCD |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Ortagini nerde buldun?
Neden onla ortakligi sectin? Neden güvendin? Hosting sorununa gelince. Sanirim turk serveri degildi, buyuk ihtimal ile o server ABD de dir. Sorun server degil, hosting sirketi. Hosting sirketi sececeginizde internetde var olan imkanlarinizi iyice arastirmalisiniz. |
|
|||
|
bu artıonline ismiyle piyasayı dolandıran vatandaş ne yazikki bizi de çarptı........yalandan bir kaç sayfa düzenledi ortalıktan kayboldu......bu vatandaş ya kendini akıllı sanıyor yada bizi aptal........telefonlarını veriyim isterseniz.........05337240587..........0535257468 7.......hataylı bildiğim kadarıy :x la....... aam suç bizde
|
|
|||
|
hocam turkiye deki butun şirket leri aynı statuye koymazsın
trbil - egehost olayını net dunyasında bilmeyen yok vede hosting şirket lerinin yuz karası ... benim eskiden calıstıgım kolaymail ve kolayweb de hiç bir sorun ve hiç bir haksızlık olmuyordu .... size tavsiye ederim ...........
|
Arkadaşım freelance çalışırken uyanık olun.. Ben neredeyse 3 senedir freelance çalışıyorum, iki üç kazık yedikten sonra aklım başıma geldi..
tavsiyeler: -Daima para isteyin, tanıdık değilse mal karşılığı iş yapmayın, -Paranın yarısını veya yarısına yakınını başta isteyin. vermiyorsa ve sert çıkıyorsa bilinki o adamdan hayır gelmez. -Yüklü bir para karşılığı bir web sitesi yapıyorsanız sitenin içine muhakkak siteyi istediğiniz zaman altüst edebileceğiniz bir script yazın. Tabi bunu kullanırken ahlaklı davranmaya dikkat edin. daha fazla tecrübesi olan arkadaşlar bunlara ekleme yapabilir tabiiki.. |
|
|||
|
Arkadaşım keşki biraz daha araştırma yapsaydın. Kimin resel kimin gerçek şirket olduğunu daha iyi anlardın.
Bu konuyu istersen ofisimizde konuşabiliriz. http://www.Hostmarket.net |
|
|||
|
|
|
|||
|
hostmarketin ofis dediği yer yoktur.ikincisi sizi başka bir şirketin (huzur kargo)bürosunda konuk edecektir.eğer giderseniz host u görmek istediğinizi söyleyin.AMA HOST YOK Kİİİİİİ
ŞİMDİ HOST NERDE. İHLAS.NET TEN KİRALANMIŞ VE AYLIK KİRASI ÖDENEN HOSTLARI ADAM SİZE NASIL GÖSTERSİN. EĞER SATIŞ O AY KÖTÜ OLURSA RESELLERİN KİRASINI VERMEYİNCE İHLAS ADAMI NAPAR.HİÇ BİŞEY SADECE HOSTU KAPATIR. |
|
|||
|
Selam,
Arkadaşlar bu forumu tesadüf eseri gördüm. Ben şuan yayinlanmakda olan ve dolandırıcı iste denilen ****online.net sitesinin webmaster'ıyım. Sitemin adının böyle bir sorunla anıldığına çok üzüldüm. Site admininden rica ediyorum forumda yazan adres kısımlarını editleyiniz. Benim açımdan olumsuz reklam olabilir. Teşekkürler. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|