![]() |
|
|||||||
| Web Hosting Kurulum ve Ayarlar Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım AWBS Modernbill Mail DNS FTP IRCD |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Arkadaşlar Egehost şirketi bundan 5 ay önce kendine adına kaydettiği host'u bana sitemi yayınlamak için vermişti..! Duyduguma göre serveri Trbil.net'e Satmış bende siteme Bağlanamıyorum ve Haliyle site 1 aydır güncellenemiyor..! Adamları arıyorum cevap veren bile yok Hatta Trbil.net bile..! şimdi benim ne yapmam gerekiyor..! Bana sponsor olabilecek bir firma varsa cepdahisi@yahoo.com adresinden bana ulaşabilirler...
www.cepdahisi.com adres çalışıyor fakat server'a bağlanamıyorum... Yardım please |
|
|||
|
Trbil ile gorusme imkani saglayabilirim (tanidigim icin degil, bazi bilgileri var elimde), ozeline bazi bilgileri yazdim. O bilgilerle hala ulasamazsan, bana bildirebilirsin yardimci olmaya calisacagim.
|
|
|||
|
Egehostun ilk acildigi gunleri hatirliyorum. Ayrica bu bir sirket degil. Ismini hatirlayamadigim bir cocuk tarafindan kurulmustu ama sonra iyi gelisti. Her yerde ismini gorur olmaya basladim. Icimden helal olsun da dedigim oldu. Ama sonradan bozulmus. Musteri adina aldigi domainleri de sahte kredi kartiyla aldigini duydum. Elemanar magdur durumda kalmisti..
|
|
|||
|
komik olmayın beyler
Kara yüz, aklanma çabasında ortada egehostun satılması filan yok. Trbil adıyla ortaya çıktı yine bu karın ağrısı merak etmeyin 2 güne kalmaz o sitede kapanır. mal ortada, kan bozuk :lol: |
|
|||
|
aynı şey benimde başıma geldi benimde domainimi kendi adlarına kayıt ettirmişler... şu anda ise domain süresi bitmekte e doğal olarak yenileyememteyiz. trbil de egehostta sahtekar satın alsa bile onun kara geçmişini silemiyorsa biz webmasterlarında onları protesto etmekten başka çaremiz yok. Sizlere çağrım şudur lütfen trbilden bir alış yapmayınız ve gördüğünüz ve duyduğunuz herkeside bu konu hakkında uyarınız ki başkalarıda mağdur olmasın. ilgilenenlere teşekkürler...
|
|
|||
|
Arkadaşlar Egehost hakkında bilgim yok madurlarınıda bilmiyorum ama trbil in adını değiştirmiş olması saçma geliyor bana. Ben trbil in kurucusu olan fikri dalı eskiden beri tanırım 4 senden beri o zamanlarda yine egehost vardı. Ama fikri başka biryerde hosting görevlisi olarak çalışıyordu. Şu anda ise trbil bir şirkettir!.. Lütfen bu gibi karamaları biraz daha dikkat ederek yapınız.
Egehost'tan o zamanlarda bende domain ve host almayı düşündüm ama daha sonra vazgeçtim. Şu an ise kendi host makinam olduğu için gerek kalmadı başka bir yer. Biraz daha dikkat lütfen... |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|