![]() |
|
|||||||
| Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım AWBS Modernbill Mail DNS FTP IRCD |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Efendim ben deniz bu sene bilkent universitesini burslu kazandim.Yurda yerlesir yerlesmez hemen bilgisayarimi kurdum.Aman yarabbi ucan internet diye buna denir.imesh de kazaa da 150kb/sn ler mi dersiniz.sanane com sinirsiz sunucusundan 245kb/sn hizla indirilen counter mi dersiniz.Yani kisacasi internet severler iyi calissin 5 yil hizli interneti garantiledim zaten tahminim 5 yil sonra internet turkiyedede bu kadar olmasada iyi olur.kiskanin biraz
|
|
|||
|
bilkentin kadar konus dostum isvicre - solnet- directCOn ->genf BACKBONE en yavas down. 2300 kbps
uplinki hic söylemeyeyim. evimdede 2 Mbit baglantim var. yanlis seylerle övünüyorsun. yazik. |
|
|||
|
Valla arkadaş bize övünüyo, 24 mb 50 saniye filan biz rüyamızda yapamayız o downloadı, Telekom sağolsun en berbat teknolojiyi en pahalıya satan güzide kuruluşumuz, elin amerikadaki adamı el sallıyo sonra "valla 8 saniyede indirdim mp3ü" diye, he bide teknoloji çok iyi ya bizde 900 bin Tl. yapmışlar net ücretini Ramazan vakti çarpılsada şunlar bizde kurtulsak onlarda.
Biri çıkıp kablolusu var adsl si var demesin Istanbulda bile her yerde yok. |
|
|||
|
Arkadaşımız burada bariz sallamış.Diyelim ki Bilkent te 1mps bağlantı var veya 2 mps olsun.Bu bağlantıyı sana özel kullandırmazlar ki.Üniversitelerde dosya indirmesinler diye servar dan limitlerler.10 mps bağlantın bile olsa 5-10 k/s ı geçemezsin.Sadece sana özel 1mps bağlantı verirlerse diğer öğrenciler,hocalar filan ne yapıcak
|
|
|||
|
Alıntı:
Bilkent demokratik bir universite herkesin her kaynaga ayni erisim hakki var hocalarin bi ozelligi yok yani (hatta ogrenciler daha degerli $$$$ meselesi)bilkentin sanirim toplam internete cikis hizi ds3 (yanlis hatirlamiyorsam) odtu, ABD fiber ve telekom hatlari var Simdi amerikadayim ve 3Mbit cable hattim var evde ve 10mbit fiber (ayda $60) icin basvurum var bir sirkete (www.winfirst.com) okulda ise krallar gibi 100 mbit ile back bone a bagliyiz (CSU Sacramento) Arkadaslar amac hava degil bende sizin gibi ilk internetimi 9600 luk modemlerle baslamistim 7 sene evvel. 56k ile en son tr de baglanti kuruyordum. Insallah turktelekom veya simdiki adi her neyse interneti sadece kendi kar amaci icin yavaslatmazsa TR de bu hizlari gorebilecegiz. Eger dogru hatirliyorsam direkt yurt disina baglanti yapmak istersen hatlARININ EN AZ %40 I TT DEN GECMESI GEREKIYORDU. ve buna fahi$ fiyatlar istiyorlar. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|