![]() |
|
|||||||
| Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım AWBS Modernbill Mail DNS FTP IRCD |
![]() |
|
|
LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Aramizdaki hostingci arkadaslar
sattıkları hostları nasıl takip ettiklerini aciklayabilirler mi ? script mi program mı excel de tablo mu txt dosyasında kayıt mı hatta program adresi felan ne iyi olurdu ![]() 40 hosttan sonra karismaya basladi islemler valla... |
|
||||
|
Alıntı:
turkticaret te excel tablosu kullanıodu hesaplar karışmaya başladı bi sorun olunca hepsini elden geçirmek gerekio ona yakın bi sorun oldu bu sabah yanı bu işin bi otomasyon kısmı olmalı yanı onuda yavaş yavaş çözmeye çalışıroruz burda ![]() |
|
||||
|
En iyi secenek, kendinize ozel secenek bence. Biraz sistemi oturtmak zaman alacaktir ve programlama gerektirecektir ama bir kez oturduktan sonra otomasyona almis olursun islemleri ve de kaynak/zaman israfi minimuma iner. Excel bilmiyorum, ama yararli fonksiyonlari oldugunu saniyorum, txt biraz basit kacar. Hazir paket programlarda var bunlarin disinda, ucretliler Modernbill, Clientexec vb. acik kod olarak da phpcoin'i biliyorum, arama ile rahatlikla ulasirsin bunlara.
|
Hosting Takip Programı.
Ücret : 150 $ + KDV Ahsen Yazılım & İnternet Hzimetleri. www.ahsenyazilim.com info@ahsenyazilim.com Tel : 0 224 250 59 28 online messenger : eminaydan@hotmail.com |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/web-hosting-kurulum-donanim-yazilim/10213-host-takip-sistemi.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| AHSMET - Tesisat, Tefriş, Hava Kanalları Metraj Yazılımı - AHSEN Yazılım | This thread | Refback | 2007-10-27 09:15 | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|