![]() |
|
|||||||
| Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım AWBS Modernbill Mail DNS FTP IRCD |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
free win sunuclar varmı?
domaini de oraya yonlendirecegiz reklam olmayacak. 100 mb alan yuksek bandwith asp destekli ve msql aca biecegiz. bilen arkadaslar varsa url atarsanız iyi olur. php cok ama win olacak asp destekli. tşk |
|
|||
|
off var kardesim her tarafta free hepte lunix.
asp de var free ama bandwith yuksek degil. 1 gb bandwith veriyorlar oda yetersiz. bana degil bir arkadasa acacam. paraya saten kıydık, dedicate var bende. varmı bilen arkadaslar bw yuksek win free. tsk. |
|
|||
|
sayet benim scriptim php olacak heryerde bedavaya
domain de yonledirme dahil sunucu var hemde bw de yuksek. ama benim aradıgım win.asp lunix free kullanmak isteyenlere free olan yerlerin url verebilirim. |
|
|||
|
php lunix 100 mb alan
3 Gb bw kontrol panel 2 adet subdomain ve 1 adet gercek domainizi barındırma 1 adet msq acma bedava.freee. isteyen pm atsın. yardımcı olcem. aynı bu sekilde win sunucu bilen varsa bana pm atsın tşk. |
|
|||
|
kardesim burda sadece site barınacak
mp3 degil. sizin 360 Gb 2 gunde iyi yemis haa. yokmu bilen win sunucu free hala bekliyorum. varsa bizahmet.. Pm veya Url. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|