![]() |
|
|||||||
| Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım AWBS Modernbill Mail DNS FTP IRCD |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
13 Haziran 2000 Yılından beri açık olan ancak son 3-4 aydır kapalı durumda bulunan Mavrahane.Com için sponsor hosting arıyorum. Site su anda kapalı.
Açık olduğu zamanki tekil hitimiz 1000 civarıydı. |
|
||||
|
ben hatirliyorum siteyi hayirlisi mavrahane
|
yardımcı olabiliriz info@sistemhosting.com
|
|
|||
|
Alıntı:
|
|
|||
|
Site içeriği internet güvenliği ve security üzerineydi.
Güncel Teknoloji haberleri olayları vs. felanda vardı. Yine aynı sekilde yapmayı düsünüyorum. Fakat biraz daha menüyü genişleterek olacak sanırım. İhtiyacım öyle çok yüksek şeyler değil. Anlaşabileceğimizi umuyorum. Site kapandığında ortalama 5000 üyemiz vardı. |
|
||||
|
excoder@battaniye.net adresine mail atarsanız ayrıntıları görüşelim
|
Herkes anlaşılabileceğini umuyor ama yine de somut bilgi güzel olurdu
![]() En basitinden; ne kadar alan, ne kadar bw, asp mi, php mi, cfm mi, ya da ne? Karşılığında ne tür reklam olacak? gibi bilgiler oldukça işe yarar. |
|
||||
|
Internet guvenligi sitesi derken 14 yas alti hebelehack gibi bir site degilse, sevinirim size bir alan saglamaya. Windows teknolojileri disindaki bilesenleri destekleyen sistemlerimiz mevcut. www.ferrahost.net
|
300 MB Alan
1 GB BW Pop3 10 tane Kontrol Paneli PHP Cgi-Bin Mysql 1 tane Kurulum Gerisi zaten bilinen (Kurulumu felan) özellikler Reklam olayına gelince üste 468*60 değişmeli banner Büyük ihtimalle Mambo kurucam. En kücük ihtimal PHP-Nuke |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|