![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Blogs | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | iTrader | Forumları Okundu Kabul Et |
| Web / Grafik Tasarım Web / Grafik Tasarım |
|
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Biz 4punto reklam&grafik olarak size sitemizi ziyaret etmenizi öneriyoruz.Ürünlerinizin ve firmanızın başarısı için doğru insanlarla çalışmalısınız.
Hizmetlerimiz.... >Kurumsal kimlik, >Katalog, >El ilanı, >Broşür, www.4punto.net >Afiş-Billboard, >Dergi, >Web tasarımı, >Basın ilanı, >Kitap kapağı, >Davetiye, >Promosyon ürünleri, >Tabela, >Kaşe |
|
||||
|
Alıntı:
katılıyorum size.. sanırım arkadaşımız bunları okulda yada bi yerde ödev olarak yaptı ve örnek olsun diye sundu diye düşünüyorum. |
|
|||
|
biz bu örnekleri hala okumakta olduğumuz 2 ay sonra mezun olacağımız okul için yaptık doğrudur, ancak tasarımlar bize aittir,Home store işini bi ajans vasıtasıyla biz yaptık buda doğrudur,alem mag ve başka dergilerde de bu yaptığımız iş yayınlandı.Biz bu işyerini açalı bir buçuk ay oldu, daha çok yeniyiz.10 punto ile herhangi bir alakamız bulunmamaktadır.İlgilendiğiniz için teşekkürler.
|
|
|||
|
arkadaşlar bide bu bölümle alakalı değil ama bende 4tane domain aldım.bazılarının iyi paraya sattığını duyunca bende heveslendim çok anlamasamda bu işlerden kendimce mantıklı olan
www.dogus-ge.com www.dogusge.com www.sony-sharp.com www.vapurseferleri.com doğuş holdingle general electric,sony ile sharp yeni ortaklıklar imzaladılar, yorumlarınızı bekliyorum bu işlerden fazla anlamadığım için yorumlarınız benim için önemli olacaktır.şimdiden teşekkürler... |
|
||||
|
Öncelikle hayırlı olsun daha yeni açmışsınız şirketi sanırım. Siteniz bir firmaya göre çok basit ve boğucu olmuş. Şurayı şöyle yapın burayı böyle yapın yazmıyacağım uzun uzun. Ama piyasadaki rakiplerinizin sitelerini incelemenizi tavsiye ederim.
http://d4d.com.tr/ http://www.webizm.com/ Konu cakirx tarafından (2008-04-29 Saat 19:43 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
yorumlarınız bizim için önemli, bu yüzden bu forumdan gelebilecek eleştirilere açık olduğumuzu söylemek isterim.fikirlerinize saygı duyuyorum ve emin olun dikkate alıyorum dahada hırslanmamıza yardım ettiğiniz için şimdiden teşekkür ediyorum.Allah utandırmaz bizleri inşallah.....
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|