![]() |
|
|||
|
Evet arkadaşlar. Enerji tasarrufu için vir proje geliştirdik ve bu projeyle olimpiyata katılmayı düşünüyoruz.
İsterseniz projemizi biraz anlatayım. Projemizin amacı: Küçük küçük logolar (üstünde enerji tasarrufu ile ilgili sloganlar olacak) yapıp bunları evdeki, işyerlerindeki, hotellerdeki priz kenarlarına elektrikli aletlerin veya ev aletlerinin kenarlarına, yanlarına yapıştırarak her fırsatta insanımıza enerji tasarrufunu hatırlatmaktır. Biz bu projeyi olimpiyatta 1. olamasak bile geliştirmeyi düşünüyoruz. İlk olarak Konya'dan başlıyacağız Allah izin verirse. Şimdi sizden rica ettiğim ise bizlere büyük ölçüde yardımcı olmak. Yani bu projemiz için bizlere logo hazırlamanız. İnanın bu konuda ben ve arkadaşlarım çok yetersiz kalıyoruz. O yüzden ilk olarak aklıma iyinet forumları geldi. Burada bu işle uğraşan birçok arkadaşımın olduğunu biliyorum ve bu çağrıya kulak vereceklerini umuyorum. Biz kendi aramızda 10 tane falan slogan bulduk, eğer logo yapmak isterseniz ister bunları kullanın ister kendi sloganlarınız varsa onları kullanın. -Hayat enerjiyse, gelecek tasarruftur. -Aydınlık bir gelecek için enerjiden tasarruf -Geleceğini karatma -Aydınlık bir gelecek, enerjiden tasarrufla gelecek -Geleceğine hayat ver, enerjine sahip çık -Enerjiden tasarruf, geleceğe yatırımdır -Geleceğini düşün, enerjine sahip çık -Onun için söndür -Yaşanılabilir bir dünya için, enerjine sahip çık. Eğer yapmak isteyen arkadaşlar olursa ki bundan hiç kuşkum yok arkaplanı enerji tasarrufuna uygun, dilediği gibi yapabilir. Amacımız enerjiden tasarruf. Bu projemiz tutsada tutmasada biz bunu gerçekleştireceğiz ve sizlerden bu konuda destek bekliyoruz. Şimdiden teşekkür ederim |
|
||||
|
web sitesi kurmak isterseniz arkanızdayız, yerimiz konya teknokent no 107
|
çok teşekkür ederiz bunu hocalarıma sormam lazım. ama şuan için bize üstünde sloganlarımızın bulunduğu logolar lazım yaklaşık 15 farklı logo.
şimdiden teşekkür ederim |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|