![]() |
|
|||||||
| Web / Grafik Tasarım Web / Grafik Tasarım |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Çok hoş tasarımlar var.
![]() Emeğine sağlık ![]()
|
Bir tane yeni 2 tane eski tasarımlarımdan ilginç şeyler ekliyorum. Şuan verdiğim psd templateleri html çevircek zamanım yok yinede işine yarar diye düşünüp bunları paylaşıyorum. Hertürlü şekilde kullanabilirsiniz. İsteyen html çevirip paylaşabilir.
![]() Demo Demo 2 Download Yetişkin içerikli bir web cam sitenin psd demosu. Biraz aceleyle hazırladığım demo ilk kez altın renklerinde bir çalışma yaptım hoş oldu diyebilirim ----- ![]() Demo Download Bir +16 arkadaşlık sitesi tasarımı. Bozulan harddiskimle birlikte psd dosyaları gittiği için sadece ftpye attığım html dosyaları kaldı. Anasayfa ve bir iç sayfa örneği var. ----- ![]() Demo Download 1 - 2 sene önce yaptığım bir market sitesi tasarımı. Bütün sayfaları html e dönüştürülmüştür. Pek iyi bişey sayılmasada farklı bir tasarım olduğu için ekliyorum. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|