![]() |
|
|||||||
| Web / Grafik Tasarım Web / Grafik Tasarım |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Merhaba
Bir (veya bir kaç) adet logoya, ve hali hazırda tema desteği olan bir site için hazır css üzerine yeni bir tasarıma ihtiyacım var. CSS tasarım çok karmaşık değil, dolayısıyla sizi çok zorlaması imkansız. İlgilenenler logo fiyatlarını ve tema tasarım fiyatlarını yazarlarsa sevinirim. Eğer uygun bir fiyat üzerinden anlaşabilirsek aynı site için birden fazla logo ve birden fazla css tema tasarımı yaptırmayı düşünüyorum. Fiyat verecekler için ek bilgiler: "Sayfa sayısı" diye bir şey söz konusu değil. tema zaten kendi içinde bütünlük arzettiği için tek sayfa tasarımı olarak ele alabilirsiniz bunu. Sadece header tasarımı biraz vaktinizi alabilir ama gerisi tamamen renk seçimine bağlı. Site hazır script değil. Logonun web 2 trendlerine uygun olması tercih edilecektir. Çalışma şekli; Dilerseniz anlaşılan fiyat üzerinden fiyatın 3'te birini hemen işin başlangıcında, dilerseniz de tasarımın ilk eskizini gördükten sonra yarısını ödemek kaydıyla; ödemenin tamamı iş bitiminde hemen yapılır. Lütfen hem logo için hem de css tasarımlarınız için referanslarınızı da gönderiniz. En azından renk seçimleriniz hakkında küçük de olsa bilgi sahibi olmam gerekiyor. |
|
||||
|
Konu hala güncel. Logo için birilerini buldum ama css tasarım için hala kimse gelmedi.
Ayrıca şu an bir de bannera ihtiyacım var. 160x600 gif banner yapabilecek kişiler fiyatla beraber PM atarlarsa sevinirim. |
|
|||
|
Yeni üyeyim diye atamıyorum sanırım, çünkü PM butonunu hiç bir yerde göremedim.
anladığım kadarıyla elinizde olan bir CSS dosyasını değiştirmek istiyorsunuz. Ben CSS tasarımcısı değilim ve temadan seri üretim yaparım.. Ancak hemen her seferinde CSS dosyalarını müşterilerimin istekleri doğrultusunda yeniden düzenliyorum. Düzenletmek istediğiniz CSS dosyasına bir bakabilsem ve ne istediğinizi bilsem fiyat konusu kolay halledilirdi ama. Gif banner konusunda da yardımcı olabilirim (Bu isterseniz flash da olabilir). Ücretleme olarak genellikle temadan fix fiyatla veya saat ücretiyle çalışırım. İsteklerinizi pek bilmeden fiyat vermek te haliyle zor oluyor. Epey bir referansım var. İsteklerinizi ve mümkünse CSS dosyasını arzu ederseniz bilgi@sanalperest.net adresine gönderebilirsiniz. |
|
||||
|
info@ahmetpak.com adresımı eklersenız konusabılrz
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|