![]() |
|
|||||||
| Web / Grafik Tasarım Web / Grafik Tasarım |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
bazen dünyada olan bitenden habersiz yaşamak nasıl bir duygu anlamaya çalışıyorum. İnsan ne kadar çok şey bilirse o derecede mutlu olması zorlaşıyor.
|
Alıntı:
favorites güzel söylemişsin ama ikisi bir olmadan nasıl değerlendirecez ki...Şöyle düşünelim bu resim capcanlı renkler içerseydi ! (Hatta kadınlar üzerindeki giysilerin çok canlı renkler ile donatılmış olduğunu düşünsek) Bu resim 2 farklı şekilde çekilse idi farklı şeyler anlamaz mıydık ? ben bu sefer resmi bu şekilde yorumladım. Çünkü bu resimde ilk dikkatimi çeken bu oldu.Saygılar... |
|
||||
|
Bu bölümü sürdürecekseniz, alındığı tarih, sanatçısı ve yeri gibi bilgilerde olsa daha anlamlı olur.
|
Alıntı:
Troy teşekkürler ama bunlar biraz bazen sıkıntılı olabiliyor elimden geldiğince yapmaya çalışacağım... |
|
||||
|
visitistanbul bu olayı hergün bekliyorum...
neden dersen çünkü hep bir hayalim vardır. Elime güzel makine alıp varoşlarda, sokak çocuklarının arasında, köylerde, egzotik vs... yerlerde gezip o anların, en doğal görüntülerini çekmek istemişimdir. Ama çok zaman gerektirdiği gibi maliyetli olduğunu düşündüğüm bir hobi olduğu için bir türlü gerçekleştirme fırsatı hala bulamadım. o tarz fotoğrafları her gördüğümde, o güzelliği ve yapamamamın iç gıcırtlayıcı hüznü ile onlara bakar dururum... ![]() ama bu resimleri yayınlarken altına kimin çektiğini, tarihini felan yazma imaknın varsa daha güzel olur... devamını bekliyorum visitistanbul... |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|