Alıntı:
Malatya´isimli üyeden Alıntı
Eski ve sevdiğim bir sitedir.Logo kesinlikle orjinal ve güzel olmuş.Ufak bir sorum olacak ; gitar genellikle 6 tellidir, bass gitarlar da genellikle 4.Logo'da 5 ışık dilimi yerine 6 dilim olsa çok daha anlamlı olmaz mıydı.Siz gitar çalmayabilirsiniz ama logoyu yaptıran kişi bildirebilirdi bunu.İlk önce 6 çizgi var sandım, vay be hem logo harika hem de anlamlı dedim ama dikkat edince, 5 çizgi görünce şaşırdım.Acaba özel bir nedeni var mı?
|
evet.. ordaki teller gitar teli değil. logo için önceden konu belirlerken müzik gaırlıklı olsun, faakat gitar semboli içersin şeklinde karar verdik. dolayısıyla, orda kullandığımız gitar telinden sizade, notaların yazıldığı çizgiler. dikkat ettiysen evet 5 tane. dolayısıyla gitar akoru için gerekli notaları veriyor

amaç buydu. Ben bağlama çalarım, gitarla da az çok tanışığım fakat ordaki teller gitar teli değil ön plana çıkarmaya çalıştığımız, Nota çizgileridir. Logodaki bir amaç da bakanı düşündürmekti ki, sanırım sizin gibi dikkatli arkadaşların bu yorumları, bizim istediğimiz noktaya ulaştığımızı gösteriyor
Alıntı:
ByRON´isimli üyeden Alıntı
Cok güzel calısmalar basarılarınızı diliyorum.
|
Beğendiğinize çok sevindim

teşekkürler.