![]() |
|
|||||||
| Web / Grafik Tasarım Web / Grafik Tasarım |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Logo-amblemlerin yanı sıra, karakter çizimlerine de devam ediyoruz.
Karakterimiz bir örümcek. Neyebaktin.com'un müdayimi, sitede çok gezinmekten dolayı da site renklerine bürünmüş maskavi, sevimli bir örümcek. ![]() Karakteri, tipografi üzerine, forum içeriğine bakacak şekilde yerleştirdik ki, Neye Baktığı belli olsun diye. Beğenilerinize sunuyorum. ![]() site adres ve uygulaması NeyeBaktin.com '' Sosyalleşme Platforumu '' - vBulletin |
|
||||
|
webofisi için, Afiş çalışmamız. Zevkli ve eğlenceli bir çalışmayla, ortak düşüncelerimiz doğrultusunda hazırladığımız tasarımı, a3, a4 ve gazete reklamı için uygun ölçü ve formatlarda biçimlendirdik. Çalışmada kurumsal renk olan turuncu tonlarını kullandık.
Beğenilerinize sunuyorum.
|
|
||||
|
Tamekonomik.com için hazırladığımız "gülümseten alış-veriş" sloganını yansıtan maskod; ruh halini en iyi yansıtan, gözler ve ağız üstüne kurulu. Esas olarak da koskocaman bir gülümseme üzerine kurulu. Değişik formlarda da hazırladık. Tercihen turuncu-siyah uygulandı. 3D çizimini yaparak boyut kazandırdık.
Beğenilerinize sunuyorum.
Konu ozday tarafından (2008-06-06 Saat 00:53 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Ozday..
Gerçekten kişisel olarakta mükemmel bir insan. Geçenlerde hastalanmıştı geçmiş olsun bu arada . Arada bir ufak tefek isteklerimde yardımcı oluyor çok çok teşekkür ediyorum kendisine. Gerçekten işini iyi yapıyor. Başarılar ozday..
|
FSC İnternet Hizmetleri için yaptığımız logo ve Temel kurumsal kimlik öğelerini beğenilerinize sunuyorum.
Logo çıkış noktası : FSC, bilişim hizmetleri, hosting, web tasarım, sunucu hizmetleri veren ve 2 ortaktan oluşan bir şirkettir. FSC kısa bir marka olduğundan, ayrı bir amblem kullanmaktansa, harflarle markalaşmaya gidilerek, akılda kalıcılığı artırmayı hedefledik. FSC yi ortadan ikiye bölen "İ" harfi interneti, akıcılığı ve sınır tanımayan alanını sembolize ederken, FSC yi ikiye bölerek, 2 ortağı da betimler. Firma yetkileri tercihen turuncu-siyah uyumunu tercih ettiler ![]() ![]() Kurumsal kimlik ve sunum |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|