![]() |
|
||||
|
Ze1.org sitesi için ortak bir çalışma içerisindeyiz. Ze1 müzik kliplerinin yayınlanacağı video paylaşım sitesidir. İlk önce logosunu tasarladık. 1-2 gün içerisinde site tasarım ve giydirmesini tamamlayıp yayına vereceğiz inşallah
![]() Logo Çıkış Noktası : Ze1'in akılda kalıcılığını artırmak için tipografik bir uygulamayı tercih ettim. Bunun öncelikli sebebi oluşturulacak markanın kısa bir isim olması ve bir simge kullanmak yerine, marka isminin direkt vurgulanmasının uygunluğu. Zeminli-zeminsiz olarak da varyantlarını hazırladım. Beğenilerinize sunuyorum. ![]() |
|
||||
|
Alıntı:
Zevkli ve özgün bir çalışma oldu.. Umarım bol bol şans ve başarı getirir logonuz.. |
|
||||
|
Yukle.net için hazırladığımız maskot.
Ben bu maskodun huyundan suyundan bahsedeyim size.. Kendisi Zonguldak'ta yaşar. Sıkı ve çalışkan bir işçidir. Yükler, indirir, bindirir, Çeşit çeşit programlar, bilgiler paylaşır. Yorulmak bilmez kerata. Biraz çamurluk yapabilir arasıra, maçoluğu da vardır haaa (: Çabuk şekil değiştirir, kıvrak zekalıdır. Morluğu utandığından değil, doğuştandır. Dostları için bol bol depolama yeri vardır, seve seve yardım eder. Beğenilerinize sunuyorum (: ![]() |
|
||||
|
İllüstrasyon çizimlerde ilk önce taslak olarak el ile çizerek aramalara gidiyorum. Aklımdakini yakaladığım zaman, Karakalem, gerekirse renkli kalemlerle temize geçirip aklımdakini tam olarak yansıtıp yansıtmadığına bakıyorum..
Daha sonra çizimi bilgisayar ortamına aktarıp, vektörel hale getiriyorum. Vektörel çizimlerde genelde Freehand kulanırım. Dolayısıyla mause ile çizip, gerekli degrade, çizim ayrıntılarını burada veriyorum. |
|
||||
|
Rahatsızlığım nedeniyle bir süre ara vermek zorunda kaldım..
![]() Uzun uğraşmalar, Erdoğan beyin çıldırtan kararsızlığı, pek sık değiştirdiğimiz fakat nihayet bitirdiğimiz bu çalışmayı, beğenilerinize sunuyorum ![]() ![]() SiberFace.Com, Partner, Arkadaş, Sohbet Odaları, Partner ara, Chat Odaları, Sevgili, Erkek Arkadaş, Bayan Arkadaş, burdanda bakabilirsiniz. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|