Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Webmaster Kaynak Eğitim Tanıtım Hizmet > Web / Grafik Tasarım
Kayıt ol Blogs Yardım Üye Listesi Ajanda iTrader Forumları Okundu Kabul Et

Web / Grafik Tasarım Web / Grafik Tasarım

Cevapla Add This!

LinkBack Seçenekler Stil
  #31 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-04-27, 13:54
ozday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Junior Member

Tecrübe Puanı: 0
iTrader: %100/2
ozday is an unknown quantity at this point
Standart 1 mayısa kadar indirimler..

Alıntı:
frmxp´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sadece logo ne kadara yaparsınız ?
Merhaba..

1 Mayıs a kadar

3+1 ( 3 demo, biri seçilerek düzeltmelere gidilir)

Logo Tasarım = 100 YTL

Ayrıntı ve çalışma şeklimiz için
www.grafik-er.net i ziyaret edebilir detaylı bilgi alabilirsiniz.. Daha fazla bilgi için msnimizi ekleyebilirsiniz iletisim@grafik-er.net

Teşekkürler.

#32 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-05-02, 13:05
Junior Member

Web tasarım ve kodlamayla uğraşan Emrah arkadaşımız için, iki renk alternatifli logo tasarımı yaptık.
Beğenilerinize sunuyorum.

#33 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-05-12, 00:12
Junior Member

GitarAkor.com için yapılan logo çalışmasını beğenilerinize ve yorumlarınıza sunuyorum..

Logo Çıkış Noktası :
İnternette bir çok müzisyen arkadaşımınız gerekli akor ve bilgiler konusunda klavuzluk eden sitenin logo tasarımını Gitar Simgesi üzerine kurduk. Gitar figürünü soyutladık. Ve müzikte kullanılar, nota çizgilerini gitarın sapı olarak düşündük. Ve bu Müzik notalarının yer aldığı çizgileri Gökkuşağı şeklinde müziğin sıcaklığını, duygusallığını yansıtan sıcak renklerle betimledik.

#34 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-05-12, 20:33
Malatya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Junior Member

Blog Entries: 1
iTrader: %0/0
Malatya is an unknown quantity at this point

Alıntı:
ozday´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
GitarAkor.com için yapılan logo çalışmasını beğenilerinize ve yorumlarınıza sunuyorum..

Logo Çıkış Noktası :
İnternette bir çok müzisyen arkadaşımınız gerekli akor ve bilgiler konusunda klavuzluk eden sitenin logo tasarımını Gitar Simgesi üzerine kurduk. Gitar figürünü soyutladık. Ve müzikte kullanılar, nota çizgilerini gitarın sapı olarak düşündük. Ve bu Müzik notalarının yer aldığı çizgileri Gökkuşağı şeklinde müziğin sıcaklığını, duygusallığını yansıtan sıcak renklerle betimledik.

Eski ve sevdiğim bir sitedir.Logo kesinlikle orjinal ve güzel olmuş.Ufak bir sorum olacak ; gitar genellikle 6 tellidir, bass gitarlar da genellikle 4.Logo'da 5 ışık dilimi yerine 6 dilim olsa çok daha anlamlı olmaz mıydı.Siz gitar çalmayabilirsiniz ama logoyu yaptıran kişi bildirebilirdi bunu.İlk önce 6 çizgi var sandım, vay be hem logo harika hem de anlamlı dedim ama dikkat edince, 5 çizgi görünce şaşırdım.Acaba özel bir nedeni var mı?

#35 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-05-12, 20:59
ByRON - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member

Tecrübe Puanı: 1
iTrader: %100/1
ByRON is on a distinguished road

Cok güzel calısmalar basarılarınızı diliyorum.

#36 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-05-12, 21:16
Junior Member

Standart nedeni

Alıntı:
Malatya´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Eski ve sevdiğim bir sitedir.Logo kesinlikle orjinal ve güzel olmuş.Ufak bir sorum olacak ; gitar genellikle 6 tellidir, bass gitarlar da genellikle 4.Logo'da 5 ışık dilimi yerine 6 dilim olsa çok daha anlamlı olmaz mıydı.Siz gitar çalmayabilirsiniz ama logoyu yaptıran kişi bildirebilirdi bunu.İlk önce 6 çizgi var sandım, vay be hem logo harika hem de anlamlı dedim ama dikkat edince, 5 çizgi görünce şaşırdım.Acaba özel bir nedeni var mı?
evet.. ordaki teller gitar teli değil. logo için önceden konu belirlerken müzik gaırlıklı olsun, faakat gitar semboli içersin şeklinde karar verdik. dolayısıyla, orda kullandığımız gitar telinden sizade, notaların yazıldığı çizgiler. dikkat ettiysen evet 5 tane. dolayısıyla gitar akoru için gerekli notaları veriyor amaç buydu. Ben bağlama çalarım, gitarla da az çok tanışığım fakat ordaki teller gitar teli değil ön plana çıkarmaya çalıştığımız, Nota çizgileridir. Logodaki bir amaç da bakanı düşündürmekti ki, sanırım sizin gibi dikkatli arkadaşların bu yorumları, bizim istediğimiz noktaya ulaştığımızı gösteriyor

Alıntı:
ByRON´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Cok güzel calısmalar basarılarınızı diliyorum.
Beğendiğinize çok sevindim teşekkürler.

Konu ozday tarafından (2008-05-12 Saat 21:19 ) değiştirilmiştir..

#37 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-05-13, 00:01
eRLySL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

Tecrübe Puanı: 1
eRLySL is on a distinguished road

Logo çok güzel olmuş, başarılar ozday.

Bana Esmeyi Anlat, Esip Geçmeyi Anlat!

#38 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-05-13, 22:43
Malatya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Junior Member

Malatya is an unknown quantity at this point

Alıntı:
ozday´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
evet.. ordaki teller gitar teli değil. logo için önceden konu belirlerken müzik gaırlıklı olsun, faakat gitar semboli içersin şeklinde karar verdik. dolayısıyla, orda kullandığımız gitar telinden sizade, notaların yazıldığı çizgiler. dikkat ettiysen evet 5 tane. dolayısıyla gitar akoru için gerekli notaları veriyor amaç buydu. Ben bağlama çalarım, gitarla da az çok tanışığım fakat ordaki teller gitar teli değil ön plana çıkarmaya çalıştığımız, Nota çizgileridir. Logodaki bir amaç da bakanı düşündürmekti ki, sanırım sizin gibi dikkatli arkadaşların bu yorumları, bizim istediğimiz noktaya ulaştığımızı gösteriyor

Cevap için çok teşekkürler.) Zaten sizin gibi birinden mesajsız logo da beklemezdim. Tekrar tebrikler.

#39 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-05-14, 07:59
Junior Member

PhpMania is an unknown quantity at this point

dostum elimde acil 2 tane iş var. acaba ana sayfa tasarım elemanları (blok ustu 200*30, header 970*120) türünden toplu bir yapı var. Html konusundaki uygulamalarınız hakkında bilgi verirseniz seviniriz.

#40 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-05-14, 08:20
Junior Member

Standart Merhaba

Alıntı:
PhpMania´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
dostum elimde acil 2 tane iş var. acaba ana sayfa tasarım elemanları (blok ustu 200*30, header 970*120) türünden toplu bir yapı var. Html konusundaki uygulamalarınız hakkında bilgi verirseniz seviniriz.
Merhaba. iletisim@grafik-er.net ekleyin görüşelim

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil