![]() |
|
|||||||
| VPS VMWare Shared VPS Shared Paylaşımlı Hosting Satış Kampanya Destek VMWare ve Microsoft Virtual Machine |
![]() |
|
|
LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Merhaba arkadaşlar ben web sitem için hosting sponsoru arıyorumm
Konular: 22,486, Mesajlar: 23,058, Üyeler: 99 üye mevcut kesinlikle hazır db değildir... yaklaşık olarak hergün en az 3 üye geliyor tabi bu gittikçe artacak seo destekleyen yani linux hosting sponsorlarını bekliyorum Lütfen alan bw ve diğer özellikler şeklinde teklif veriniz Güvenilir kişiler yani traderı yüksek kişiler teklif verirse sevinirim sponsorluk koşullarınıda yazarsanız sevinirim... 1-2 saat sonra bakabilicem konuya yaklaşık olarak Malum berat kandili bugün
|
Teklifleri Sizler verirsiniz Reklam konusunda
biz ise evet veya hayır deriz Sana sponsor olacak Hosting firmasına ne gibi Reklam seçenekleri sunmaktasın.? ( Ayrıca burası paylaşımlı sunucular Forum başlığı ) |
|
|||
|
modlar taşırsa sevinirim.... detayları görüşebiliriz...
|
Sitenin içeriği nedir bilmiyorum Adult içerik değil ise:
2 adet backlink 1 adette banner karşiliği 1 GB alan 15 GB Trafik veririm.. uygunsa www.dearshell.net sitesine üye olduktan sonra. ( üye olduktan sonra ) destek@dearshell.com msn adresini ekleyerek üye adınızı vermeniz ve bizdende bahsedilen banner ile txt linkleri almanız yeterlidir. |
|
|||
|
Ekledim Msn'e
|
|
|
|||
|
gf8 sponsor olmuştur.
| sponsorluk |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/vps-vmware-shared/103173-hosting-sponsoru-araniyor.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Hosting Sponsoru Aranıyor… | Yaramazadam | This thread | Refback | 2009-04-04 18:32 | |