![]() |
|
|||||||
| VPS VMWare Shared Paylaşımlı VPS Shared Paylaşımlı Hosting Satış Kampanya Destek VMWare ve Microsoft Virtual Machine |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
arkadaşlar vps almak istiyorum.
İşletim sistemi Linux 40 gb harddisk 512MB Ram 100mbps baglantı cpanel şart. Lokasyon farketmez. ek olarak suanki mevcut resellerimdeki yedekleri alacagım kisi taşımayacaksa lütfen hiç teklif vermeye yanaşmasın. resellerim cpaneldir. gibi özelliklerde vps almak istiyorum. Lütfen referanslarınızla birlikte teklif veriniz.
|
Merhabalar
İstemiş olduğunuz özelliklerdeki VPS paketini cPanel/WHM ile birlikte aylık 60$'dan verebiliriz.Sunucularımız Türkiye/Teklan tabanlıdır.Dilerseniz VPS referans iplerimizi pm ile belirtebiliriz.Daha detaylı bilgi için info@bocekmedya.com MSN ve Mail adresimizden bizimle iletişime geçebilirsiniz. Saygılarımla İyi Çalışmalar
|
İşletim sistemi Linux Cent Os 4.4
40 gb harddisk 512MB Ram 100mbps baglantı cpanel / whm Lokasyon almanya-netdirekt Aylık 75$
|
|
|
||||
|
VDS
512MB RAM 100GB HDD 100Mbit port Unmetered transfer Sunucu Özellikleri Dual Opteron Server 8GB RAM Raid5 Disk Array 99 USD Aylık - Satın Almak için Tıklayın Ücretsiz İşletim Sistemi Seçenekleri
Linux olarak farklı bir distro isterseniz, onu da kurabiliriz. ISO adresini vermeniz yeterli. Ücretsiz Kontrol Paneli Seçenekleri
~ - ~ Ödeme Yöntemleri
Teknik Destek ve Sorularınız İçin MSN: msn@turkhostmaster.com Destek: TURKHOSTMASTER Destek >> Mesaj Oluştur Merkez: (THM) Sistem Merkezi: Destek - Tüm sunucular unmanaged olarak verilmektedir. 24x7 teknik destek web sayfamız üzerinden destek merkezinden verilmektedir. Reboot, işletim sistemi yeniden yükleme ve bağlantı sorunlarında destek ücretsiz verilmektedir. Datacenter: FDCServers Network: BGP mix of PCCW & VERIO(ipv6 only) & WVFIBER & COGENT & XEEX
| Stil | |
|
|