![]() |
|
|||
|
arkadaşlar neden beni dinlemiyorsunuz ki bu problem çinlilerin ve rusların de başına gelmişş ve galiba çozümü bulmuşlarr çince veya rusca bilen yok muu?? bide şuna bi bakınn arama motorlarındaa (((((Exploit.JS.RealPlr.ig))))) bu virüsün adıymışş galibaa ole dediler..
Konu smyagol19 tarafından (2008-05-15 Saat 16:27 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
Arkadaşlar bu virüsle ben de boğuşuyorum... Format, anti-virüs vs. vs... Hiçbirşey çare olmadı. Internette biraz araştırma yaptım virüsün tabanı W32.Almanahe diye bir virüse bağlı. Bu virüsle ilgili yeterli miktarda döküman var. Fakat ordaki talimatlar da işe yaramadı... Ve internet cafemde 30+1 makine var... Hepsini formatlamayı göze alacaktım ama bu konuyu incelerken 40 makinelik bir internet cafeden bahsedilmiş. Ordaki arkadaş en son modem değiştirmeye gideceğini, sonucu bildireceğini belirtmiş... Herhangi bir anti-virüs şirketinin bu başlık altında açıklama yapmasını mı bekleyeceğiz ? Yoksa kendimiz çareler mi arayacağız ?
|
|
|||
|
Esselamun Aleyküm Öncelikle
Pc Ye alman virüsü bulaşmışsa hiç durma format at yok bulasmamissa anti vir kurmanı tavsiye ederim gerçekten süper ötesi bi anti virüs nod32 ye 1000 çeker ... Alman virüsünü şu ana kadar temizleyebilen bi anti bulamadım çünkü bildiğime göre exelere bulasiyormus gecen gün bi leptopda tarattım full exe leri sildi ama sonunda formatladim |
|
|||
|
yaw arkadaşlar bı adsl yı deestırcem dıyen var dı o noldu valla bı haber verse barıı oldumu bu arada kongre monzılla kullan o sorun yapmıyoo
Konu smyagol19 tarafından (2008-05-18 Saat 13:20 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Tags |
| antivirüs, kaspersky, kis7, kis8, kıs, kıs7, kıs8, trojan koruması, trojan virüs, trojandan korunma, virüs |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|