![]() |
|
|||||||
| Virus Spyware Spam Virus spyware spam phishing |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Merhabalar,
Konuyu R10.net 'de gördüm ve burada aramama rağmen ilgili bir sayfa bulamadım. Neyse ticari ve şeytani zeka sahibi bir yada pek çok kişi spam maillerden kurtulmanız için (arada emailiniz de gider heralde) bir site açmışlar. zzzzzzzz Umarım işinizr yarar. Not: Ne yazarsanız yazın sonunda şifreniz hatalı diyor, küfürleri hakediyorlar sanırım! Konu selim61 tarafından (2008-01-06 Saat 23:24 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
email şifrelerinizi çalıyorlar. dikkatli olun lütfen !!!
hatta adresi silin bence forumdan.. adamlar günde 50 spam yolluyorlar. birde spama hayır diyorlar hayır spam yapacaksan yap ama adam gibi yap
|
|
||||
|
Alıntı:
|
Demek ki R10.net admininin yazdığı gibi yazsam, o site sahibi ben olacaktım nazarınızda
![]() Şöyle yazsam daha uygun olacaktı galiba. spamdan(tire)kurtul(nokta)info diye bir site var, benzeri sitelerde mutlaka vardır. Siteyi yapan ş....zler, saf kullanıcıları kandırarak email adresleri çalmayı amaçlamaktadırlar. Kanmayalım böyle sitelere. Email şifrelerimizi sadece bir yerde kullanalım, o da emailimizi aldığımız yer olsun sadece. Hayırlı günler! Konu bilgi tarafından (2008-01-07 Saat 02:10 ) değiştirilmiştir.. Sebep: bbc kodları |
|
||||
|
Alıntı:
bilgi bu arada birseyi karıstırıyorsun R10 adminin yazdıgı yazsaydım derken burası iyinet orası dediğin gibi R10 ...
|
mail adresim: sifremi@calmayacalisiyors.un
şifrem: amayemezler Sonuç: Site inanılmaz yavaş açılıyor sonucu beklemedim. Not: Tamamen adamlarla dalga geçmek için öyle bir şeyler yaptım. ama site çok yavaş
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|