![]() |
|
|||||||
| Virus Spyware Spam Virus spyware spam phishing |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
eğer illa ücretsiz olacak dersen avast iyi bir çözüm olabilir. ama avast asla tek başına yeterli olmaz. ayrıca bir de firewall tavsiye ederim. e o da ücretsiz olacaksa comodo personal firewall işini görebilir.
ücretli almaya karar verirsen nod32 derim kişisel olarak. genellikle kaspersky öneriliyor ama kasperskynin virüs diye sildiği pek çok dosyanın virüs olmadığından emin olan birisi olarak kasperskyi sadece paranoyakların kullanması gerektiği kanaatindeyim.
|
Burada bir karşılaştırma tablosu var, yakaladıkları ile ilgili http://www.av-comparatives.org/seite...se_2007_08.php
Ben Kaspersky i Norton a göre da çok sevdim, nod32 kullanmadım. Bence gerek Norton, gerek Kaspersky, gerek Nod32 hepsi sistemlerimizi korumak amacı ile tasarlanmış ürünler, bu nedenle seçim sizin. |
|
||||
|
ek bilgi;
http://www.av-comparatives.org/seite...se_2007_08.php adresine girdiğinizde "404 error" alıyorsanız aynısını adres çubuğuna yazıp yeniden deneyin, giriyor. karşılaştırmada TrustPort AV WS birinci çıkmış.
|
İş gereği çoğunu kullandım, uzun süreler denedim. Norton, Panda, F-Secure, McAfee, Pc-Cillin kesinlikle işe yaramaz yazımlar diyebilirim rahatça. Avast'ın disinfect olayını yaptığını daha hiç görmedim diyebilirim direk dosyayı siliyor. Nod32 sistemi fazla yormadığı için tercih ediliyor zaman zaman işede yarıyor ancak buda yeterli değil. Şimdiye kadar kullandıklarım / denediklerim arasında en kararlısı Kaspersky oldu. Bir kaç kere Kaspersky'a virus bildirimide yaptim 7dk içinde mailimi cevapladilar ve virüsü veritabanına ekleyip güncelleme çıkardılar. Biz elbetteki abartmayı severiz birşeyi tavsiye ederken ancak bu tek işlemin sonucu değil belki şimdi daha geç cevap verirler ama sonuç olarak Gerçekten hızlı, ilgili ve başarılılar. Elbetteki bu benim şahsi görüşüm.
|
Kasperskynin internet security 7 versiyonunu öneririm.Bilgisayarı ilk aldığımda antivir kurmuştum virüs girmişti bilgisayara sonra arkadaşlar öyle dandik programlarla ne uğraşıyon kaspersky kur dediler.Bana kaspersky 5i kurdular.Ondan bu yana 2 senedir kaspersky kullanıyorum hiçte virüs derdim olmadı..Gerçi şuan vista kullandığım için arkaplanda çalışan windows defenderle vistanın güvenlik duvarı işimi fazlasıyla gördüğü için 2 ay önce attığım formattan bu yana kasperskyi kurmadım.Dün internette gördüm 8 sürümünün alpha 3ü yayınlanmış dehşet bişey olmuş...8 sürümünün kararlısı çıkınca yüklüycem resimlerine baktım çok harika görünüyor çok özellikler eklemişler...
Avast konusuna gelince.Avastı yüklememeni öneririm çok dandik bi virüs programı gelene geçene gir diyo.Onu kullanacağına hiç virüs programı kullanma daha iyi...
GÖKHAN BLOG Serdar Yayında , Matrax , Muzo.. Geceler Sizsiz Geçmiyor... Konu gokhans19 tarafından (2007-11-16 Saat 10:15 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
beleş isterseniz en iyisi avg free edition, parali ucuz isterseniz nod32 işinizi görür
| Stil | |
|
|