![]() |
|
|||||||
| Virus Spyware Spam Virus spyware spam phishing |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
PrevX Kullan
http://www.prevx.com/ kimin kaç tane yakaladığını yazıyor buda hepsine fark atmış . Yeni bayiliği aldım etraftakilere satıyorum şikayet eden olmadı. Bir spy bulaşmıştı pc ye google da arama yaptım bi tek xxxxhost.exe mi neydi bi bunların sitesi çıkmıştı bende indirdim 4-5 ay önce o gün bu gündür favorim. |
|
||||
|
Ben Anti Vir kullaniyorum ve memnunum
|
Ben avast , nod32 ve kaspersky denedim..
Bence aralarında en iyisi Kaspersky.. Nod32 benim pcde çok virüs yedi..Avast ona göre daha iyiydi..Fakat kaspersky 'da henüz başıma bişey gelmedi.. 25 gündür kaspersky kullanıyorum |
|
||||
|
Dostum sürekli antivirüs deneyen biriyim
kaspersky sürekli uyari veriyor ve sil dediğinde bazen silmiyor atla dediğinde karşina tekrar uyari getirip duruyor ve rahat olamiyorsun nod32 pc yi çok kasiyor açilirken yavaşlatiyor çoğu programa karişiyor avast her ne kadar her virüsü trojani yakalayamasada varliği yokluğu belli değil hiç kasmiyor ve çok rahat kullanim imkani sunuyor ayrica deneme süreside kisa değil 30 güne yakin deneme süresi var rahatça kullanabilirsin |
|
||||
|
5-6 yıldır falan kaspersky kullanıyorum...internet security sürümü ile sitelerdeki trojanları bile engelliyosun.sanırım ölene kadarda kaspersky kullanıcam
![]() |
|
||||
|
nod32 kullandım uzun süre siteye girmeden tarama özelliği güzeldi ama belli aydan sonra güncellemelrinde pek güncellenmediğini gördüm ve yeni virüsleri yakalamada yetersiz kaldı virüs uyarısı veriyor ama ne engelliyor nede siliyor.
Kaspersky kurdum ve cok menunum
|
ücretsız olarak http://pack.google.com/intl/tr/pack_...ml?hl=tr&gl=tr
adresınden googlenın verdıgı bır hızmet Spyware Doctor ve Norton Security Scan ısıne fazlasıyla yarayacaktır.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|