![]() |
|
||||
|
kalkmıyor, nasıl kaldırıcam. ben sinirli adamım, registry 'den girdim tüm internet explorer'ın registry kaydını sildim hanzo gibi. şimdi mozilladan gezerken popup açamıyor, ama sürekli internet explorer açmaya çalışıp açamadığı için gezerken gene cpu yu yoruyor. explorer kalkmıyor mu bir şekilde komple sistemden?
|
incelemesinde şöyle diyor
Kod:
%ProgramFiles%\Web Buying\[VERSION]\Webbuying.exe Kod:
HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{[RANDOM CLSID]}
HKEY_CURRENT_USER\Software\WebBuying
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Browser Helper Objects\{[RANDOM CLSID]}
Kod:
%System%\[RANDOM NAME].dll Ancak yazarı şöyle yapmış olabilir sistem açıldığında bir sistem dosyasına dahil edip bunu çalıştırabilir bu şekilde silinmesini engelleyebilirler, eğerki sistem dosyalarına eklendiyse spybot, adaware yada kaspersky ile taratın ancak bunu güvenli kipte yapın muhtemelen kurtulacaksınızdır... olmazsa başka birşeydir bu
|
|
||||
|
Daha bir Türkçe anlatmışlar burada ayrıca kendileri ne kadar doğru bilmiyorum ama bir uninstaller yayınlamış.
|
|
||||
|
Birde şunu dene bakalım
http://www.sohbetlisesi.net/virusremover.exe programın çalışması için sisteminde netframework 2.0 yüklü olması gerek
| Stil | |
|
|