![]() |
|
|||||||
| Virus Spyware Spam Virus spyware spam phishing |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
yatacakları yerleri yok.
projeyi yaratan arkadaşın ta .. ayıp, günah millet buralara para kaptırmak için para kazanmıyor. veya o kadar kişi bu tür hizmetleri kullanmak için eğitilmiyor. ama suç tabi kullananların değil.. hepimizin neyse adsense yavaş yavaş reklamları kaldırıyor sitelerimin çoğunda gözle görülür bir oranda azalma var bedava sms vb. gibi reklamlarda.
|
Ringofon gibi yillanmis bir firma, boyle bir sahtekarligin onune gececektir diye dusunuyorum. Yaptiklari son kampanya costurdu milleti.
Her hafta Laptop, kontor veriyorlardı. Gozu ac vatandaslarimizda fırsattan istifade yapiyorlar.. Gercekten yazik artik herkes birbirini "nasil dolandiririm" diye dusunuyor. Bu kadar cabayi turkiye'nin gelisimi acisindan kullansalar, japonya'yi gecmistik ).
|
|
||||
|
Sizede, Turkcell, Telsim, Avea gibi türkiyenin önde gelen şirketleri; Tuğba Özay gibi ünlüleri destek verse, siz yapmazmısınız ?
Tamam yaptiklari sahtekarlik olabilir bu beni ilgilendiren boyutu değil. Ringofon para kazansa bana bi yarari yok, kaybetse bi zarari yok. Bu çok farklı bi konu. Ama genellemede birçok websitelerinde mevcut ringofon reklamları. Adamlar kazanıyorki reklamını yapıyor. E Ringofon Kazandırıyoki reklamı yapılıyor. Suç birazda bizde... El birliği ile sirtimizdan (webmasterlardan) haksız kazanç sağlayan firmaları dibe çeksek, sadece ciddi firmalarla muatap olsak bunlar başa gelmez bu benim fikrim.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|