![]() |
|
|||||||
| Virus Spyware Spam Virus spyware spam phishing |
![]() |
|
|
LinkBack (2) | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
merhaba
Norton2007 All in One diye bir CD dikkatimi çekti bir markette. fiyatı : 80 ytl civarı herşey içinde. almak istiyorum. tavsiye edermisiniz? geçmiş yıllarda kullandım Norton. herkes bir şey diyor Norton için " pc yi yoruyor vs " diye.. Kaspersky de kullandım ama pek sevmedim. Norton herşeye rağmen en iyisi sanırım ne dersiniz? |
|
||||
|
Yıllarca norton kullandım fakat son dönemlerde performans olarakta hızlı güncelleme olarakta nod 32 nin daha başarılı olduğunu düşünüyorum ve nod 32 kullanıyorum
|
Norton u yıllarca kullandım bir arkadas kurmusdu
ama sonradan kendisi kaldırdı bilgisayarı cok fazla yordugu kastıgı için acılırken bile cok gec acılıp kapanmaya baslamısdı. Ama simdi kaspersky anti hacker programını kullanmamı istedi kullanıyorum bakalım bundan sonra ne önerecek
|
Nortonu bende çok uzun süre kullandım.Ama geçen gün bir trojan tespit edip onu silemeyince ben pc formatladım.Nortonuda tekrar kurmadım.
|
Alıntı:
|
tecnosa da sordum 96 ytl dedi
hepsiburada'dan 85 ( kargo dahil ) aldım. 3 güne kadar gelir ( diyorlar ) bu saydıklarınızı bende zamanında kullandım. herkesin kişisel görüşü farklı tabi ama ben nortonu seviyorum
|
|
||||
|
Alıntı:
| Stil | |
|
|
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/virus-spyware-spam/71568-lisansli-antivirus-programi.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Lisanslı Antivirüs Programı | This thread | Refback | 2008-10-04 18:24 | |
| Lisansl Antivirs Program - Google - Webmaster Forum / Google Webmaster Fan | This thread | Refback | 2008-01-07 20:18 | |