![]() |
|
|||||||
| Virus Spyware Spam Virus spyware spam phishing |
![]() |
|
|
LinkBack (2) | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Ara ara değişiklik iyi oluyor. Şimdiye kadar bir virüs programını kaldırıp başkasını kurduğumda bir iki böcek bulmadığı olmadı gibi birşey. Dönem dönem birbirlerine üstünlükleri oluyor. Panda antivirüs başa çıkılamayan durumlarda her zaman problemi çözdü. Yardım çağrılarında kullanmak üzere her zaman panda bulundururum. Bununla birlikte birkaç yıldır favorim kaspersky ama lisansı bitsin diye sabırsızlanmaya başladım.
Bu konuya yazma sebebim, antivirüs programlarının fiyatları yukarı doğru tırmanışı hala tamamlamadı. Bence yıllık bazda bu fiyatlar gerçekten yüksek.
|
Bende yeni prevx antivirüs ün bayiliği aldım
isteyen olursa 30 YTL den verebilirim banka eft posta havalesi vs. kabul edilir.Bence iki üç sene içerisinde ilk üçe girecek programlardan bir tanesi. |
|
|||
|
www.prevx.com
%25 kar veriyor sadece.
|
|
|||
|
antivirus programlarıın karşılaştırılmasıyla ilgili profesyonel bir kaynak var mı bildiğiniz?
| Stil | |
|
|
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/virus-spyware-spam/71568-lisansli-antivirus-programi.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Lisanslı Antivirüs Programı | This thread | Refback | 2008-10-04 18:24 | |
| Lisansl Antivirs Program - Google - Webmaster Forum / Google Webmaster Fan | This thread | Refback | 2008-01-07 20:18 | |